Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.09.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

S vil opgradere med akutbil i Sæby-området

Regionsrådsmedlem Jørgen Rørbæk Henriksen (S), Sæby, har skrevet dette indlæg: Den socialdemokratiske gruppe er ene og enige ved budgetforhandlinger for 2022 om at ville sikre en ordentlig akutdækning i Sæby-området og andre dele i Regionen, hvor der er problemer med udrykningstiderne.

 

Vi synes, at borgerne skal behandles ens. At alle borgerne kan være sikre på at kunne få samme hjælp og service med hensyn til at få sendt en ambulance med samme antal minutter som alle andre. Selvfølgelig skal de det, men for at det kan ske, skal der skal skabes et flertal.

Nu kan det jo undre, at de lokale politikere er tavse. Er de enige med deres politiske kollegaer i Regionsrådet. Det får mig til at spørge: Hvor er I henne? Mener I ikke, at der skal være ens hjælp? Eller synes I, der stadig skal være forskel? Det er vel ikke urimeligt at spørge.

Den socialdemokratiske gruppe har fundet besparelser, så der er penge til at opgradere beredskabet med en akutbil i områderne Sæby, Dybvad, Hørby, og Østervrå. Besparelserne fremkommer ved at gøre nogle af Falcks opgaver offentlige. Husk nu lige, at de borgerlige var imod besparelser.

Husk også, at vi kunne have gennemført yderligere besparelser, så der kunne løses andre opgaver uden serviceforringelser. Underligt, at de borgerlige svigtede her. Ideologi om ikke at gøre området offentligt er i vejen for, at de ville være med. Jeg forstår det ikke.

Jeg håber, at de lokale politikere her fra kommunen svarer på spørgsmålet. Det gælder jo om, at vi er solidariske med de, der ikke har samme muligheder med ambulancetider.

Et er i hvert fald sikkert. Socialdemokratiet vil også sikre borgerne her i Sæby-området. Det handler om sikkerhed og tryghed. Alle skal behandles ens. Det vil jeg benhårdt arbejde for.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close