Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.03.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Sådan finder du inspiration til din tøjstil

At definere sin egen tøjstil kan for mange mennesker være udfordrende. Hvad der ser pænt ud på andre, er nødvendigvis ikke det ideelle for dig, ligesom også forskellige personligheder bedst udtrykkes på hver deres måde igennem tøj og accessoires.

 

Denne artikel er sponsoreret af Molly&My

Leder du efter tips og tricks til at spore dig ind på, hvordan du finder netop din tøjstil, kan du læse mere nedenfor.

Drag inspiration og prøv dig frem
På mange måder er dét at definere sin egen tøjstil en proces der karakteriseres som såkaldt ”trial and error”. Med andre ord vil det sige, at den bedste fremgangsmåde som oftest er at prøve sig frem, indtil det står klart, hvad din stil indebærer.

Hvordan du bedst klarer dig igennem denne proces, finder du for eksempel råd til på følgende liste:

• Lad dig gerne inspirere online eller i en fysisk butik. Her kan du lege med tanken om forskellige stilarter, og måske endda forsøge dig med et køb, hvis du finder det rette stykke tøj, der taler til dig. Besøg Mollyogmy.dk her! Her er der massevis af inspiration at hente.

• Det kan også have stor værdi at orientere sig i sit eget tøjskab – definér for eksempel gerne, hvilke stykker tøj du har været særligt glad for over tid. Måske kan du her se mønstre, der kan hjælpe dig til bedre at definere, hvad der udgør netop din stil.

• Opdager du at du ejer tøj, du egentlig ikke får brugt, kan du med fordel sælge det eller forære det væk til genbrug. På den måde kan andre få gavn af det i deres tøjstil, helt uden spild.

Husk at have det sjovt i processen
At finde sin stil bør altid være en sjov proces snarere end noget, der stresser og presser. Husk derfor gerne at se det som en læringsrig og spændende udfordring, der kan kaste lidt farve på tilværelsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close