Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.11.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Sådan indretter du et teenage-værelse

Har du et yngre barn, er det typisk nemmere at indrette deres værelse, idet de ikke har så mange holdninger til, hvordan deres værelse skal se ud.

 

Dog er det langt fra sådan, hvis du står med en teenager. Her kan det være en større udfordring at få indrettet værelset, idet det sjældent er godt nok. Vil du have råd til, hvordan du kan indrette dit barns værelse, kan du med fordel læse med her.

Overvej om dit barn ville få glæde af en sovesofa
Det første, du kan overveje, er, om dit barn ville kunne få glæde af en sovesofa. Der er utallige fordele ved en sovesofa, idet den blandt andet kan spare en del gulvplads på værelset.

Dette skyldes, at sofaen opfylder to funktioner. Først og fremmest er det en sofa, hvor dit barn og vedkommendes venner eller veninder vil kunne sidde og se tv eller spille spil. Ikke nok med dette er en sovesofa også en seng, som dit barn om aftenen kan slå ud og sove i. Herved bliver der sparet gulvplads og penge, idet dit barn ikke behøver have både en sofa og en seng.

Klik her og find selv en sovesofa til dit barns værelse.

Vælg mere neutrale farver på værelset
Selvom mange farver er flotte og festlige, er det sjældent, at de falder i særlig god jord hos teenagere. Derfor kan det i stedet være en idé at gå lidt mere klassisk til værks.

Her er det sikre valg typisk at vælge mellem farverne sort, hvid eller grå. Dog kan du eventuelt forhøre dig hos dit barn, om de har nogle særlige ønsker til andre farver. Det vigtigste er, at værelset bliver ret neutralt. Dette vil også sige at de typisk ikke er fan af alt for mange store plakater med diverse billeder.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close