Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.12.2019 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Sådan skaber du mere hygge i hjemmet

Os danskere er kendt for vores hygge, men det betyder ikke, at vi alle automatisk har boliger, der svømmer i hygge. Hygge er ikke noget, der blot kan opstå i en bolig uden menneskelig intervention.

 

Det er den menneskelige gnist, der skaber hyggen. Dog kan hyggen også opstå i fysiske genstande eller designvalg, hvis du har valgt nogle elementer, der virker hyggelige for dig.

Hygge er heller ikke noget universelt i dets definition. Vi har alle varierende definitioner af, hvad hygge er. Hvis du selv er ude efter at skabe mere hygge i din bolig, kan du få inspiration herunder.

Her kan hyggen gro

  • Hygge har ofte de bedste muligheder for at gro i mørke eller i hvert fald delvist mørklægning. Her føler vi os nemlig tættere på hinanden. Hvis din bolig ikke rigtig kan opnå et sådant hyggeligt mørke, kan du investere i nogle mørklægningsgardiner. Mørklægningsgardiner kan lukke alt lystilførsel af gennem vinduet og dermed skabe de ideelle rammer for en hyggelig tilstedeværelse. Du kan finde yderst effektive mørklægningsgardiner på bestil-gardinbussen.dk.

  • Mørket har meget at sige, men det er dets sammenspil med det hyggelige lys, der virkelig sætter stemningen. Hvis du allerede har cuttet alt naturligt lys fra, kan du herefter tænde for de hyggelige lys. Du kan enten anskaffe lys, der kan justeres, så du rammer den helt rigtige lysstyrke. Eller du kan gå den klassiske vej og placere levende lys rundt omkring.

  • Boligindretningen kan også være med til at ophøje den hyggelige stemning. Hvis du sørger for at designe stuen, så der ikke er for meget åben plads ved sofaen/stolene, og siddestedet er placeret forholdsvist sammenpakket og i et hjørne, giver du gode muligheder for hyggefølelsen.

  • Det vigtigste er dog blot, at du og dine får et sted, hvor I alle kan sidde sammen og tætte – både fysisk og følelsesmæssigt.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close