Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Sæby: Efterforsker mistænkeligt dødsfald

Ifølge TV2 Nords oplysninger arbejder flere af politiets efterforskere på Rebslagervej. Foto: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
OPDATERET KL. 00.30: Nordjyllands Politi er tirsdag aften massivt tilstede i og omkring en ejendom på Rebslagervej i den sydlige del af Sæby.

 

På Twitter skriver vagtchefen hos Nordjyllands Politi, at der er tale om et "mistænkeligt dødsfald":

"Nordjyllands Politi er tilstede i Sæby, hvor vi efterforsker et mistænkeligt dødsfald. Vi har ikke yderligere kommentarer før onsdag efter kl. 0900."

Ifølge TV2 Nords oplysninger bor der en ældre mand i ejendommen. Naboer fortæller til Ekstra Bladet, at de begyndte at høre udrykning ved 17-tiden, og at det var voldsomt.

Tirsdag aften klokken 22.00 foretog betjente fortsat bevogtning af ejendommen, og ifølge TV2 Nords oplysninger vil det fortsætte natten igennem.

Tidligere tirsdag aften bekræftede politikommissær for personfarlig kriminalitet, Carsten Straszek, over for TV2 Nord, at man var i gang med efterforskningen:

- Jeg kan bekræfte, at vi er tilstede, og at vi efterforsker en hændelse. Men mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, fortæller politikommissær for personfarlig kriminalitet, Carsten Straszek.

Ifølge TV2 Nords oplysninger arbejder flere af politiets efterforskere på stedet - et arbejde, de formentlig også fortsætter med onsdag.

Omkring kl. 23.30 ankom politiets teknikere til stedet, beretter Ekstra Bladets mand på stedet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close