Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Sæby HK tabte nøglekamp i bunden mod Rødovre

Sæby HK fik en perfekt start på den vigtige udekamp i Rødovre, men tabte med 21-30 i bundopgøret. Nu bliver det svært for Sæby HK's oprykkere at undgå nedrykning, selv om der stadig kun er tre point op til en plads i sikkerhed.

 

- Vi tog til Rødovre for at bevare håbet om 1. division, og præmissen var klar. Kun en sejr talte. Desværre gik det ikke som håbet. Rødovre spillede en fornuftig kamp, mens vi gang på gang skød sig os selv i foden og havde stolpe ud, lyder meldingen fra Sæby HK.

Gæsterne begyndte ellers som lyn og torden, men deres hurtige føring på 6-3 blev lige så hurtigt ændret til 6-8. Sæby HK kæmpede sig tilbage og gik til pause med stillingen 10-10 og en god fornemmelse i kroppen.

- Vi var tydeligvis det bedste hold på banen, men de mange brændte skud og fejl holdt Rødovre inde i kampen, vurderer Sæby HK.

Da anden halvleg gik i gang, gik Sæby HK helt i stå. Mangel på vilje, selvtillid og en fanden-i-voldskhed som i særdeleshed er med til at vinde de vigtige kampe, var der bare ikke. Hurtigt var Rødovre på 16-11, og herfra var kampen færdig. Det var tydeligt, at Sæby HK ikke havde et modsvar.

Forsvaret gik væk fra taktikken og efterlod konstant Rødovres streg i fri position, selvom man havde holdt hende næsten helt fra fadet i første halvleg. Angrebet i dag var igen præget af alt for hurtige skudafvikling, presset spil op af banen og sløseri, som man bare ikke kan tillade sig at lave på det plan i 1. division.

- Vi skal have fundet troen frem på, at vi rent faktisk kan vinde, ellers er turen ned i 2. division allerede bestilt. I dag var chancen for at tage et afgørende skridt i den rigtige retning helt klart tilstede, men ingen tør have ansvaret for den eller tage selve ansvaret, lyder det fra Sæby HK.

Sæbys målscorere:
Sara Madsen 7
Anne Sønderby 3
Malene Mølholt 3
Mette Olesen 2
Nicoline Brogaard 2
Sabina Bruun 2
Lotte Hein 1
Mathilde Jensen 1

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close