Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.11.2022 | Af: Martin Nielsen

Sæby HK vinder over topholdet i 2. division

Nanna Degn Mariegaard leverede en afgørende pragtredning i den spændende slutfase.
IK Skovbakken kom til Sæby for at tage de to point med hjem, men de bliver i Sæby efter en kamp, der bød på ren gyserfilm i de sidste tre minutter. Sæby HK vandt 27-26.

 

Sæby HK havde IK Skovbakken nede i sækken, men det krævede en fantastisk redning fra Nanna Degn Mariegaard på en friløber i sidste minut at klare skærene.

Sæby HK spillede i perioder lækker håndbold mod topholdet i 2. division, som længe ledte efter løsninger på Sæby HKs dominans i kampen. Trods dominansen formåede de aldrig at trække helt fra IK Skovbakken. Perioder med dødt forsvar gav for mange nemme scoringer, og småfejl i den anden ende holdt Sæby HK fra at afgøre kampen tidligere.

Holder Sæby HK fast i det, der virker i 60 minutter, er de uden tvivl et af de stærkeste hold i 2. division. Holdet er stærkt og nytilkomne Mathilde Bo Hald fra EH Aalborg (opfostret i SEIF) er et missil, som konstant trykker mod mål. Desværre måtte Sara Andersen forlade kampen efter et kvarter med en småskade, som gjorde, at Sæby HK kæmpede en smule med ressourcerne i slutningen af kampen. Og med Mathilde Bidstrup ude på dagen med karantæne måtte alle steppe up i slutningen. Og det gjorde man.

Sæby HK er på fjerdepladsen, tre point efter Aalborg HK, men har spillet en kamp mindre. 2. division er helt åben, og det gør godt nok det hele noget mere spændende efter tre point mod de to tophold.

Søndag 20. november møder Sæby HK Farsø KFUM HK på udebane.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Martin Nielsen

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close