Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Sæby Redningsstation har været i aktion to gange

Den ene af de to ombord havde nogle overfladiske snitsår, så Sæby Redningsstation valgte at tage dem ombord på FRB11 og sejle dem i havn.
Sæby Redningsstation blev søndag formiddag alarmeret til en lystbåd med fremdrivningsudfordringer sydøst for Hals Barre Fyr. Der var to personer ombord i den lille båd.

 

Fremme ved havaristen konstaterede redningsfolkene, at båden havde havde ankret for ikke at drive yderligere til havs i kulingen.

Den ene af de to ombord havde nogle overfladiske snitsår, så Sæby Redningsstation valgte at tage dem ombord på FRB11 og sejle dem i havn.

Herefter sejlede de igen ud til båden, satte en mand ombord, gjorde slæbelinen fast og slæbte den til nærmeste havn, som tilfældigvis også var bådens hjemhavn.

Under slæbningen kunne det konstateres, at båden tog lidt vand ind.
Redningsstationen afleverede båden ved kajen og og de lokale havnemyndigheder overtog tilsynet med båden i samarbejde med sejlklubben.

Det var anden opgave i denne weekend for Sæby Redningsstation.

Lørdag middag blev de alarmeret til en lystsejler med motorstop syd for Stensnæs. Havaristen - der havde en mand ombord - blev slæbt til Sæby.

 

BillederTilføj billede


FOTO: S?by Redningsstation

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close