Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Sæbynit stopper som Aalborg City-direktør

Flemming Thingbak bor i Sæby, hvor han også er formand for fodboldklubben IF Skjold Sæby.
Flemming Thingbak fra Sæby, Aalborg Citys mangeårige direktør, forlader sin post, da bestyrelsen for Aalborg City ønsker at ændre struktur og strategi i Aalborg City på en måde, som Flemming Thingbak ikke kan se sig selv være en del af.

 

Formand Jes Asmussen, Aalborg Cityforening, beklager, at samarbejdet ophører, men takker samtidig Flemming Thingbak for hans store indsats for Aalborg City igennem 17 år, skriver TV2 Nord.

- Jeg har haft 17 helt igennem fantastiske år her i Aalborg City, og der er mange ting jeg kommer til at savne, men jeg glæder mig over at aflevere en cityforening i god form og ser frem til at prøve nye kræfter af i det pulserende erhvervsliv, siger Flemming Thingbak.

Han har alle årene som direktør i Aalborg City fastholdt sin bopæl i Sæby, hvor han også er formand for fodboldklubben IF Skjold Sæby.

Baggrunden for skiftet i toppen af Aalborg City er, at detailhandlen ifølge bestyrelsen i denne tid gennemgår store forandringer, og disse ønsker man på bedst mulig måde for byen og foreningens medlemmer at imødekomme.

Bestyrelsen for Aalborg City har gennem noget tid arbejdet med en ny strategi, som skal være med til at sikre, at Aalborg fortsat bliver en foretrukket destination for shopping, oplevelser og events.

I den nye organisation oprettes en stilling som citymanager og en stilling som event koordinator, og disse vil snarest muligt blive slået op, oplyser TV2 Nord.

Samtidig vil bestyrelsen selv rykke tættere på den daglige drift og foreningens mange medlemmer og samarbejdspartnere.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close