Gå til hoved-indhold
17 september. 2023

Sange fra Sara Grabows hjerte i Abildgård Kirke

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Sara Grabow er helt sin egen. Alligevel er det nærliggende at præsentere hende som Sebastians datter. Hun er flasket op med poesien og nærvær i sangene, og det ligger dybt i blodet, at musik kan skabe fællesskab som intet andet.

Hun vil med denne koncert i Abildgård Kirke i Frederikshavn kombinere musikken med interessen for fordybelse, klang og store spørgsmål som tro, tillid og fællesskab.

Sara Grabow har i de seneste år rejst rundt til kirker og katedraler i Danmark, Norge og Frankrig og undersøgt klangene med sin stemme.

- Hvert kirkerum er unikt. Alle har sin egen klang, og det er min store glæde i livet at synge på rummets præmisser. Jeg ville ind til kernen og prøve at finde ud af: Hvem er jeg egentlig, som sanger, guitarist og komponist, når jeg kun har mig selv at "klinge med"? Jeg tror på, at mere nærvær i et fællesrum (musikalsk som socialt) fremmes af fordybelsen. Kirkerummet eller det sakrale rum er for mig at se et fantastisk sted, der skaber muligheder for at opleve noget "for sig selv", og samtidig være sammen med andre i en fællesskabsfølelse, siger Sara Grabow.

Hun har gennem hele sin opvækst lyttet til sin fars sange og har nu valgt de sange ud, som har rørt, påvirket, undret og fascineret hende mest.

Udover sin fars sange vil Sara også synge flere af sine egne smukke sange.

Med sin klokkeklare stemme og fine guitarspil skabes en fordybet og lyttende atmosfære og publikum inviteres til at synge med på enkelte melodistrofer og understreger dermed vekselvirkningen mellem at lytte og at deltage.

Billetter á 100 kroner sælges her.

Resterende billetter sælges ved indgangen fra kl. 18:30. Koncerten finder sted  torsdag 12. oktober kl. 19:30 i Abildgård Kirke.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...