Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.03.2023 | Af: Michael Frederiksen / Foto: Helle Krag Hornshøj

Santeri Suistios fremtid er endnu ikke afklaret

Santeri Suistio (t.h.): - Vi må se, hvad der sker efter sæsonen. Jeg har lige nu fuld fokus på slutspillet. Foto: Helle Krag Hornshøj
Forlæng kontrakten med Frederikshavn White Hawks' velspillende finske back Santeri Suistio øjeblikkeligt. Det har mange fans krævet i flere måneder, men finnens fremtid er endnu ikke afklaret.

 

- Vi må se, hvad der sker efter sæsonen. Jeg har lige nu fuld fokus på slutspillet, siger den 24-årige finne til Kanal Frederikshavn inden aftenens tredje kamp i kvartfinaleserien mod Herning Blue Fox.

Santeri Suistio blev fortjent kåret som kampens mest værdifulde spiller, da høgene i søndags overraskende vandt 4-3 over Herning. Backen var virkelig stærkt spillende og - ligesom Thomas Søndergaard - scorede han ét mål og assisterede til to mål.

Santeri Suistio øgede til 4-2 på en fantastisk solotur fra egen zone. Absolut et af sæsonens flotteste mål i Nordjyske Bank Arena.

- Ja, det var et meget dejligt mål. Jeg så hullet i deres zone, og derfor gik jeg mod mål, og det endte fint. Det vigtigste er dog, at stillingen i serien nu er 1-1, fastslår Santeri Suistio beskedent.

White Hawks spillede en flot kamp mod Herning.

- Hele holdet viste den rigtige attitude. Vi ved, at vi er gode, når vi spiller vores spil. Vores træner (Pelle Hånberg, red.) forberedte os perfekt til kampen, siger Santeri Suistio.

I aften er der kampstart kl. 20.15 i KVIK Hockey Arena, hvor TV2 Sport sender direkte.

- Jeg forventer den samme type af kamp som de to første kampe. Herning er et meget farligt hold, så vi er nødt til at være klar.

Santeri Suistio spillede i White Hawks i sæsonerne 2018/2019 og 2019/2020. Efter to sæsoner hjemme i Finland vendte han retur til Frederikshavn inden denne sæson, hvor han blandt andet tilbringer en del tid med holdkammeraten Aleksi Halme.

- Jeg går i saunagus i svømmehallen med mine holdkammerater. Halme og mig er næsten i saunagus hver uge. The Reef er også et dejligt sted at slappe af. Bone's og Empire er mine favorit-restauranter, fortæller Santeri Suistio.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Krag Hornshøj

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close