Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

SEIF kæmper flot med om oprykning til serie 1

Rasmus Gravesen scorede kampens eneste mål, da SEIF fredag aften besejrede IF Fremad Nørhalne.
Midtvejs i forårssæsonen kan det konstateres, at SEIF indtil videre er den positive overraskelse, hvis vi kigger på de lokale førstehold til og med serie 3. SEIF's oprykkere er med i toppen af serie 2.

 

Fredag aften vandt SEIF 1-0 hjemme over IF Fremad Nørhalne. Rasmus Gravesen blev matchvinder i det 40. minut. SEIF ligger nr. tre, bare ét point efter Skibsby-Højene IF på førstepladsen.

I samme pulje er IF Skjold Sæbys andethold nr. fem med ni point. Skjold tabte lørdag 1-4 til SHI's tophold.

I JS1 og JS2 kniber det både for FfI og IF Skjold Sæby.

FfI var på vej mod sæsonens første udesejr i JS1. Måltavlen i Hjørring viste 2-0 til gæsterne efter 85 minutter, men det lykkedes HI at udligne til 2-2. Claus Christiansen (straffespark) og Gerardas Zukauskas havde bragt FfI på sejrskurs.

FfI ligger nr. seks i puljen med otte hold. Kun fire point skiller de fem nederste hold.

IF Skjold Sæby var i JS2 bagud 1-3 på hjemmebane mod Løgstør, men to mål i de sidste 20 minutter sikrede Skjold det ene point. Mathias Pedersen, Mads Boelskifte og Mads Ring scorede for hjemmeholdet, der igen savnede Mikkel Dorff og Jakob "Mølby" Kristensen.

Skjold indtager femtepladsen med otte point.

I serie 3 (pulje 24) lægger Østervrå IF ikke skjul på, at målsætningen er oprykning. ØVI vandt lørdag eftermiddag 6-2 ude over FfI's tredjehold og indtager andenpladsen med 12 point. Der er dog hele seks point op til Hjørring Frem, som har maksimumpoint.

FfI 3 ligger til nedrykning med kun tre point.

Skagen, der var oversidder i puljen med kun syv hold, er på femtepladsen med syv point.

I serie 3 (pulje 26) er FfI's JS-reserver på andenpladsen. FfI måtte nøjes med 1-1 i udekampen mod Aalborg Chang. Rasmus Wrensted scorede for FfI, der har 13 point. NUBI er tophold med 15 point. Søndag eftermiddag er der topkamp mellem FfI og NUBI på Fodboldvej.

I serie 4 (pulje 49) er Bangsbo Frejas oprykkere overraskende strøget til tops efter fem sejre i træk. Lørdag vandt Brian Kristensens tropper 5-0 over Flauenskjold IF. Jonas Seerup og Amir Kajevic scorede begge to mål.

Gærum IF tabte skuffende med 1-4 i udekampen mod IF Skjold Sæbys bundhold, som dermed erobrede årets første sejr. Frederik Nordahl Olsen var på pletten to gange for Skjold.

Jerup/Aalbæk slog Understed IF med 5-3. Det hjalp ikke for gæsterne, at Anders Kold lavede hattrick. Pintye Norbert blev dobbelt målscorer for Jerup/Aalbæk.

Søndag vandt FC Vakok med 2-1 over Kvissel/Ravnshøj. FC Vakok ligger på fjerdepladsen, mens KRIF er på sidstepladsen.

I serie 4 (pulje 51) er Voerså IF og Dybvad/Hørby fortsat ubesejrede. Voerså vandt fredag 2-0 over Syvsten IF (nr. tre), mens Dybvad/Hørby lørdag besejrede Østervrå IF med 4-0 på udebane.

Try/Thorshøj kunne have taget et stort skridt væk fra de to nedrykningspladser med en sejr i søndagens hjemmekamp mod Flauenskjolds bundhold, men Try/Thorshøj tabte 2-3. I stedet for at have seks point ned til nedrykningspladserne er afstanden nu blot to point.

I kvindernes serie 1 vandt FfI i dag 4-2 ude over Tornby IF. FfI toppen puljen med 12 point ud af 15 mulige.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close