Gå til hoved-indhold
29. oktober 2023 - kl. 19.10

SEIF skal spille om oprykning til serie 1 - FfI klarede frisag med 5-0-sejr

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Fodboldsæsonen er slut for de fleste lokale hold, men SEIF skal på overarbejde af den gode slags. SEIF skal spille om oprykning til serie 1. FfI undgik en forlængelse af sæsonen med en nervepirrende nedrykningskamp, da holdet søndag slog Flauenskjold IF med 5-0 på klubbens nye kunstgræsbane på Fodboldvej.

Kravet til FfI var en sejr over Flauenskjold, så ville de to mandskaber bytte plads i serie 1, og det skete altså. Joachim Buchholtz lavede hattrick, og derudover scorede Frederik Guldager og Tobias Wiis. U17-spilleren Lucas Olesen fik førsteholdsdebut i den rød/sorte trøje, og han kvitterede med et oplæg.

IF Skjold Sæby, der rykkede op i JS2 i sidste weekend, tabte i dag 0-1 på udebane til Aabybro IF.

FfI's unge hold kan nu gå på vinterferie efter en spændende efterårssæson, hvor de lige akkurat klarede sig i sidste spillerunde. Flauenskjold skal derimod vente 14 dage, inden holdet kender sin skæbne. Flauenskjold skal møde vinderen af opgøret mellem IF Fremad Nørhalne og SEIF. De sluttede på andenpladsen i hver sin serie 2-pulje.

SEIF lå kun på tredjepladsen inden weekendens kampe, men her tabte Hals FS 0-1 på hjemmebane til Skibsby-Højene IF. Det betød, at SEIF overtog andenladsen med en 5-2-sejr ude over bundholdet VHG/GS. Kasper Grøntved scorede fire mål. Dermed nåede han op på 19 mål i efteråret - imponerende.

Kvalifikationskampen mellem IF Fremad Nørhalne og SEIF spilles lørdag 4. november kl. 13.00 på Nørhalne Stadion.

I serie 3 (pulje 24) havde Bangsbo Freja chancen for at sikre sig andenpladsen og dermed kvalifikationskampe til serie 2. Kravet var enten en sejr hjemme over Harken UGF eller en sejr til topholdet IF Skjold Sæby over Tornby. Ingen af delene skete. Tornby vandt 2-0 over IF Skjold Sæby, og Harken udlignede til 1-1 i dommerens tillægstid i udekampen mod Bangsbo Freja.

Men en flot tredjeplads blev det til Bangsbo Frejas oprykkere, der blot var fire point fra førstepladsen og den direkte oprykning.

FfI's andethold og Skagen IK's førstehold rykker ned i serie 4. Det har været længe været en kendsgerning. Skagen sluttede dog efteråret med en 6-2-sejr over FC Vakok, der nu skal ud i en kvalifikationskamp mod vinderen af opgøret mellem Skibsby-Højene IF og Sindal IF.

Østervrå afsluttede fodboldåret 2023 med at tabe 1-3 på hjemmebane til topholdet i serie 3 (pulje 26), Aalborg Chang. ØVI slutter på tredjepladsen.

I serie 4 (pulje 48) havde FfI's tredjehold chancen for blive nr. to og dermed sikre sig kvalifikationskampe til serie 3, men den afgørende hjemmekamp mod Sindal IF endte 2-2. Dermed sluttede de to hold á point, men Sindal er bedst indbyrdes.

Både FfI's andet- og tredjehold spiller dermed i serie 4 i foråret. Det samme gør IF Skjold Sæbys tredje- og fjerdehold. Endnu et bevis på, at IF Skjold Sæby igen er storebror, når det gælder seniorfodbolden i Frederikshavn Kommune.

I bunden klarede SEIF frisag ved at spille 3-3 mod topholdet Bindslev/Tversted IF. Kvissel/Ravnshøj IF rykker ned i serie 5 med blot tre point.

I serie 4 (pulje 50) strøg Dybvad/Hørby til tops. Klubben er dermed tilbage i serie 3. Voerså IF blev nr. tre med samme pointtal som Flauenskjold IF's på andenpladsen. Her blev det afgørende, at Voerså tabte begge indbyrdes kampe mod Flauenskjold.

Try/Thorshøj må tage turen ned i serie 5 med nul point, og Østervrå IF rykker ligeledes ned.

IF Skjold Sæbys fjerdehold og Bangsbo Frejas andethold rykker op i serie 4.

Hos kvinderne må FfI's førstehold tage turen ned i serie 1. Holdet imponerede dog i dag med en 1-0-sejr over Holtet IF. Det nederlag kostede Holtet IF oprykningen til Kvindeserie Vest. I stedet rykkede Aalborg Freja op.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...