Gå til hoved-indhold
11. juni 2024 - kl. 21.06

SEIF skriver fodboldhistorie: Rykker op i serie 1

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Strandby/Elling/Nielstrup IF (SEIF) skrev tirsdag aften fodboldhistorie. Klubbens førstehold sikrede sig for første gang nogensinde oprykning til serie 1. Det skete med en overbevisende 5-1-sejr i topkampen mod Skibsby-Højene IF (SHI).

Der var tale om næstsidste runde i forårssæsonen. SEIF var to point foran SHI inden aftenens kamp på Nordjyske Bank Arena. En sejr ville være ensbetydende med oprykning.

Og SEIF fik en drømmestart. Allerede efter 10 minutter var stillingen 2-0 til hjemmeholdet. Mathias Bowman og Jeppe Birklykke var målscorere.

SHI reducerede til 1-2, inden Mathias Bowman med sit andet mål øgede SEIF's føring til 3-1.

I anden halvleg scorede Jeppe Birklykke på straffespark, mens Tobias Christensen gjorde det til 5-1 i det 64. minut.

Ifølge SEIF Fodbolds formand, Bjarne Pedersen, blev topbraget overværet af omkring 300 tilskuere.

Efter dommer Haris Sabics slutfløjt blev oprykningen naturligvis fejret efter alle kunstens regler.

For træner Brian Petersen er avancementet en stor triumf. Han overtog ansvaret for SEIF inden denne sæson, og et par forstærkninger i form af Mathias Bowman og Oscar Kusk har været med til at forvandle de gulblusede til et tophold i serie 2.

Efter sommerferien skal SEIF nu prøve kræfter i serie 1, hvor de måske ender i pulje med IF Skjold Sæby og FfI. Skjold ligger p.t. til nedrykning til serie 1, mens FfI er tophold i serie 1 og selv kan afgøre, om holdet skal rykke op i JS1.

 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...