Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

SEIF-træner: Vi skal etablere os i serie 2

Rasmus Gravesen er flyttet hjem fra København, og det styrker SEIF's serie 2-hold.
Strandby/Elling/Nielstrup IF (SEIF) stiler lidt højere i denne sæson i serie 2. Det fortæller cheftræner Kenneth Blaameier inden eftermiddagens sæsonpremiere ude mod Hjørring Frem.

 

- Forårets målsætning er, at vi skal etablere os i serie 2. Sidste år levede vi op til målsætningen om at overleve i serie 2. Nu skal vi etablere os og bygge på derfra, siger SEIF-træneren.

SEIF var længe med i toppen af serie 2 i efteråret, men lukkede 13 mål ind i de sidste tre kampe, som blev tabt, og derfor sluttede "De Gule" på fjerdepladsen - en fin placering som oprykker.

Nu venter et spændende forår, som blandt andet byder på lokalopgør mod FfI's JS-reserver og IF Skjold Sæbys DS-reserver samt et "kommuneopgør" i Sparekassen Vendsyssel Ligaen mod Østervrå IF.

SEIF har taget afsked med to spillere. René Winther er stoppet, mens Mads Færch er flyttet til Aalborg og nu spiller serie 5-fodbold i Gærum IF.

Til gengæld er der glæde i SEIF over, at Rasmus "Balo" Gravesen er flyttet hjem fra København, ligesom den stærke målmand Stefan Bechmann er til disposition igen.

Kenneth Blaameier forventer en åben og tæt række, og han vurderer, at oprykkerne FfI, Flauenskjold IF og Harken er "gode serie 3-hold".

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close