Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Seldrup får konkurrence af ung svensk AHL-keeper

Elite Nord Frederikshavn oplyser lørdag aften i en pressemeddelelse, at White Hawks' trup bliver forstærket med den 22-årige svenske målmand Filip Larsson.

 

Han bliver resten af sæsonen i Frederikshavn på en låneaftale, som er kommet i stand gennem NHL-klubben Detroit Red Wings, hvor Filip Larsson er på kontrakt. 

Filip Larsson var i denne sæson udset til at optræde på NHL-klubbens farmerhold i AHL, men da udsigterne til, om AHL kommer i gang eller ej, er usikre, vil klubben gerne give ham værdifuld spilletid i Metal Ligaen.

- Derfor har vi fået denne lejeaftale i stand, og Filip Larsson skal derfor sammen med Mathias Seldrup kæmpe om pladsen mellem stængerne. Vi vurderer, det er en god mulighed for at være fuldt ud garderet på målmandsposten frem mod det kommende slutspil, og med to dygtige keepere, der med konkurrence på posten, kun kan blive endnu bedre, skiver Elite Nord Frederikshavn A/S i pressemeddelelsen.

Filip Larsson er født og opvokset i Stockholm og har blandt andet spillet for den hæderkronede svenske klub Djurgårdens IF. Det er også blevet til kampe for flere af de svenske ungdomslandshold, og i 2016 blev han draftet i sjette runde af Detroit Red Wings. Han kommer senest fra et kort lejeophold i Allsvenskan, hvor han spillede seks kampe for Almtuna.

- Jeg ser meget frem til at komme til Danmark og Frederikshavn, og jeg vil afslutte den her sæson på bedste vis. Det er ikke meget, jeg kender til dansk ishockey, men det bliver rigtig spændende at komme til et nyt land og lære ishockeyen at kende i Danmark, udtaler Filip Larsson.

Kevin Frydkjær - WH's nuværende andenmålmand- forbliver en del af truppen, hvor der vil blive trænet med alle tre keepere.

- Kevin er i denne sæson med for at lære at begå sig i et elitemiljø, og han har rykket sig rigtig flot og fået enkelte spilleminutter i benene. Akkurat som forventet og aftalt, og vi vurderer stadig, at Kevin kan blive en fremtidens mand i White Hawks-buret, opyser Elite Nord Frederikshavn A/S.

Filip Larsson ankommer til Frederikshavn i begyndelsen af næste uge.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close