Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Serie-fodbold: Muligvis en afgørelse allerede tirsdag

Østervrå IF og alle andre serieklubber i fodbold bliver klogere på deres skæbne i denne uge.
Mange serieklubber i fodbold må væbne sig med tålmodighed, inden de kender deres skæbne. 

 

Skærpede corona-restriktioner betyder, at der ikke må spilles kampe de næste fire uger. Der resterer kun én runde, så nu skal DBU Jylland beslutte, hvad der skal ske.

- Weekenden igennem er der arbejdet med forskellige modeller for afslutning af turneringen, og de bliver præsenteret for bestyrelsen på møde i aften. Vi håber, at bestyrelsen tager en beslutning i aften, så vi kan melde noget ud til klubberne i morgen eller hurtigst muligt herefter. siger Inge Lund Nielsen, turneringskoordinator i DBU Jylland.

Modellerne er ifølge TV2 Nords oplysninger meget forskellige. Et scenarie er helt at annullere efterårssæsonen - altså lade som om at sæsonen slet ikke er spillet. Det vil bundholdene givetvis juble over.

En anden model er at fastfryse de nuværende stillinger. Her er problemet dog, at nogle hold mangler to kampe, mens de fleste kun har ét hængeparti.

Tredje løsning er at udregne et pointgennemsnit for alle hold. Det er DBU Jylland vant til at gøre, når de hvert år skal finde de bedste 2'ere og 6'ere i rækkerne.

Fjerde mulighed er den optimistiske: Turneringen genoptages om fire uger. Det er den sportsligt retfærdige løsning, men den er næppe realistisk.

Endelig opererer DBU Jylland med en femte model, nemlig en endnu bedre løsning end de fire nævnte - men det er en model, som i givet fald skal opfindes først!

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close