Gå til hoved-indhold
13 august. 2023

Seriebold: Tung start med nederlag til lokale mandskaber

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
    FfI's kvinder indviede klubbens nye kunstgræsbane med et 2-4-nederlag til Aalborg Freja.
Af: Michael Frederiksen

Seriebolden ruller igen, og det blev en tung start for flere af de højeste rangerende lokale hold, blandt andet tabte FfI, SEIF, Skagen, Bangsbo Freja og Østervrå IF.

I serie 1 tabte FfI's nedrykkere med 1-2 på hjemmebane til "mednedrykkerne" fra Aabybro IF, der scorede sejrsmålet i dommerens tillægsminutter. FfI spillede en fin første halvleg og burde have lukket kampen, men det blev ved Joachim Buchholtz' føringsmål i det 28. minut. Aabybro udlignede kort før pausen, mens FfI's Mikas Seerup var udvist i 10 minutter.

I samme pulje holdt IF Skjold Sæby fri i denne weekend.

SEIF (Strandby-Elling-Nielstrup) tabte 1-3 på udebane til Hirtshals i serie 2. Alex Andersen reducerede midt i anden halvleg til 1-2 for SEIF, men Hirtshals lukkede og slukkede med målet til 3-1 efter 73 minutter.

I serie 3 (pulje 24) - hvor fem af holdene kommer fra Frederikshavn Kommune - tabte oprykkerne fra Bangsbo Freja med 1-3 på hjemmebane til Tornby IF. Daniel Beith udlignede på straffespark i det 35. minut, men gæsterne scorede to gange i kampens sidste 20 minutter.

Skagen IK tabte med tenniscifrene 0-6 på hjemmebane til IF Skjold Sæbys andethold. Morten Honoré (2), Emil Bejldbak, Anton Olsen, Kasper Krogh og Mathias Grønbech scorede.

FC Vakok fra Frederikshavn var involveret i en målrig efterårsåbning. Udekampen mod Hirtshals' andethold endte 4-4. Job Biak Uk Sang lavede hattrick for FC Vakok.

Endelig tabte FfI's andethold med 1-5 i udekampen mod Harkens nedrykkere, der allerede efter 17 minutter førte 3-0.

På torsdag kl. 19.00 er der lokalopgør mellem FfI og Bangsbo Freja.

I serie 3 (pulje 26) åbnede Østervrå IF efterårssæsonen med et 1-2-nederlag på eget græs til Øster Brønderslev IF. Hjemmeholdet bragte sig hurtigt foran med 1-0, men gæsterne var på pletten to gange i de sidste 20 minutter og sikrede sig således alle tre point.

Serie 4, pulje 48:
Skibsby-Højene IF - FfI: 1-6
SEIF - Hjørring Frem: Tirsdag kl. 19.00
Kvissel-Ravnshøj IF - Bindslev/Tversted IF: Tirsdag kl. 19.00
FfI - Hjørring IF: Tirsdag kl. 19.00

Serie 4, pulje 50:
Dronninglund IF - Dybvad/Hørby: 1-1
Voerså IF - Asaa/Hjallerup: 3-1
Flauenskjold IF - IF Skjold Sæby: 2-3
Try/Thorshøj - Østervrå IF: 1-3

FfI's kvinder i Jyllandsserien indledte efteråret med at tabe 2-4 på hjemmebane til Aalborg Freja. Kampen blev spillet på FfI's nye kunstgræsbane og var en del af den officielle åbning af banen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...