08. august 2021 - kl. 20.08

Seriebolden ruller igen - her får du overblikket

• 1 af 2
  • 2 af 2
    Andreas Koop scorede to mål, da Gærum IF's oprykkere i serie 4 åbnede efteråret med en 3-0-sejr over SEIF's andethold.
Af: Michael Frederiksen

Seriebolden ruller igen, og hver søndag giver Kanal Frederikshavn dig et overblik over, hvordan de bedste lokale hold har klaret sig. Første spillerunde har dog været en lidt forsigtig én af slagsen med mange kampe, som først spilles i den kommende uge.

Jyllandsserien 1, pulje 1:
Hverken FfI og IF Skjold Sæby var i aktion i weekenden. FfI møder tirsdag Hjørring IF ude, og skal i øvrigt allerede fredag aften i aktion igen hjemme mod FC Djursland. IF Skjold Sæby åbner sæsonen på lørdag hjemme mod Hjørring IF.

Serie 2, pulje 12:
IF Skjold Sæbys JS-reserver spillede 1-1 ude mod Skibsby-Højene IF efter at have brændt et straffespark i begyndelsen af anden halvleg, og i det 76. minut bragte Allan Olsen gæsterne foran. SHI udlignede i det 82. minut.

Serie 3, pulje 24:
FC Vakok tjente tre nemme point, som ikke krævede omklædning, da gæsterne fra Hjørring IF meldte afbud til efterårspremieren.

FfI's nedrykkere vandt 3-0 hjemme over Skagen IK i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Som omtalt andetsteds lavede Tobias Stilling hattrick.

SEIF skulle tirsdag havde spillet mod Lundergård IU, men hjørringenserne har trukket sit hold.

Serie 3, pulje 25:
Østervrå IF rider videre på Mæhle-bølgen. Nedrykkerne åbnede efterårssæsonen med en komfortabel 5-2 sejr i Thise. Det blev generelt set en fin premiere for ØVI. Andreas Bundgaard åbnede sæsonen med fire assists og et enkelt mål, Jonas Koldbro scorede to gange, og det samme gjorde Søren Fjordbak.

Serie 4, pulje 49
:
Oprykkerne fra Gærum IF og Østervrå IF kom fint start med hjemmesejre. Gærum IF besejrede SEIF med 3-0. Andreas Koop (2) og Kim Birk Larsen scorede de de hvidblusede. ØVI's andethold vandt 2-1 over oprykkerne fra Syvsten IF.

Allerede torsdag aften vandt FfI's tredjehold med 4-1 ude over Kvissel-Ravnshøj IF. Tobias Stilling scorede to mål for FfI.

Serie 4, pulje 50:
Dybvad åbnede efteråret med et 1-5-nederlag i Asaa, som allerede i pausen førte med 4-0.

Voerså IF mødte Ulsted Boldklub hjemme. Et opgør, der sluttede 2-2. Lasse Knøsen udlignede for hjemmeholdet i dommer Gordon Dalsgaards tillægstid.