Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Seriefodbold: Vi kårer igen en kommunemester

Sparekassen Vendsyssel er for fjerde år i træk sponsor for kommunemesterskabet i seriefodbold, men i år kan det også være eksempelvis en ungdomskamp, som udvælges til Ugens Kamp.
FODBOLD: Kanal Frederikshavn fortsætter i 2021 vores intensive dækning af seriefodbolden, og i år bliver det også med en afstikker til andre kampe.

 

Det er femte år i træk, at Kanal Frederikshavn har ekstra fokus på, hvordan de bedste lokale seriehold klarer sig, og for fjerde år på stribe sker det med Sparekassen Vendsyssel som samarbejdspartner.

- I skrivende stund ved vi ikke, hvornår der igen kan spilles om point på de lokale fodboldbaner, men i 2020 fandt vi i hvert fald ud af, hvor meget fællesskaberne i blandt andet fodboldklubberne betyder for folk, og derfor er vi med igen, når dommerne fløjter kampene i gang, forklarer regionsdirektør Anders Mortensen, Sparekassen Vendsyssel.

Sparekassen Vendsyssel Ligaen bliver igen omdrejningspunktet for Kanal Frederikshavns dækning af seriefodbolden. Alle førstehold fra Danmarksserien til serie 3 kæmper om vandrepokalen, som FfI vandt i efteråret. Det var tredje gang, at FfI strøg til tops siden 2017.

Vi fortsætter også med Ugens Kamp, men som noget nyt tillader vi også nogle få gange at udpege kampe, som ikke involverer deltagerne i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Det kan være en ungdomskamp, en old boys-kamp, en damekamp eller måske en afgørende oprykningskamp i serie 4.

- På denne måde kommer vi endnu bredere ud i kommunen, og det passer fint med, at Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet, siger Anders Mortensen.

I skrivende stund indleder IF Skjold Sæby fodboldåret lørdag 20. marts ude mod Kjellerup IF. Ud over IF Skjold Sæby deltager FfI (JS1), Østervrå IF (serie 2), SEIF (serie 2), Skagen IK (serie 3) og FC Vakok (serie 3) i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, kommunemesterskabet i seriefodbold.

 

BillederTilføj billede


FOTO: SIK

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close