Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.09.2019 | Af: DEBAT-INDLÆG

SF har svigtet de ældre og handicappede borgere

Byrådsmedlem Kasper Lau (DF) håber, at SF går imod den samlede besparelse på 10,7 millioner kroner på socialområdet i Frederikshavn Kommune.
Byrådsmedlem Kasper Lau (DF) har skrevet dette indlæg: De sidste fem år har SF i Frederikshavn Kommune støttet årlige millionbesparelser, som har ramt vores ældre og handicappede borgere samt vores dygtige medarbejdere indenfor området.

 

Dette har betydet, at vores medarbejdere har fået mærkbart mindre tid til at yde omsorg og pleje for de borgere, som de brænder for at hjælpe.

Derfor er det paradoksalt, at man ved seneste byrådsmøde, hvor man behandlede kvotefordeling af flygtninge, kunne høre SF’s repræsentant udtale: "...vi er et rigt land, og derfor er det uhyggeligt, at vi ikke gør mere..."

Særligt når dette ses i perspektiv af, at vi har et af verdens højeste skattetryk, samtidig med. at man gang på gang forringer velfærden for de borgere, der i årevis har knoklet og betalt deres skat i troen på, at et stærkt velfærdssamfund ville tage hånd om dem. når de fik brug for det.

Efterfølgende vælger SF’s repræsentant at bringe et læserbrev. hvori der efter bedste evne forsøges at fremstille DF og den tidligere borgerlige regering som særligt dårlige mennesker.

Det er besynderligt, at SF’s repræsentant er mere optaget af at kalde andre for ansvarsløse og usympatiske i stedet for at italesætte, at man ved at fokusere hele indsatsen i nærområderne kunne hjælpe mange gange flere mennesker, end man kan ved at flytte folk her til landet.

I DF glæder vi os over, at vi i samarbejde med den tidligere regering foretog nogle svære beslutninger for at mindske antallet af flygtninge og migranter, der kommer til Danmark, for derved at have flere penge til velfærd til blandt andet vores ældre og handicappede borgere, som selv har betalt og bidraget til samfundet.

Ud fra et 2018-niveau koster indvandring vores samfund 33 milliarder om året. For dette beløb kunne vi gøre tandlægebehandling gratis for alle, og så ville vi stadig have 25,6 milliarder tilbage, som kunne bruges på vores ældre og handicappede borgere.

Hvis SF virkelig mener, at Danmark er så rigt et land, så håber jeg, at SF ved de kommende budgetforhandlinger sætter foden ned og går imod den samlede besparelse på 10,7 millioner kroner indenfor socialområdet for næste år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close