Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Sidste aften med Vagn som arrangør på Knivholt

Østre Lade på Knivholt var torsdag aften fyldt op med små 200 forventningsfulde gæster. Det populære Bregenborg Band havde taget den lange tur fra Sjælland til Frederikshavn.

 

Bregenborg Band indfriede publikums forventninger med deres energiske fortolkninger af traditionelle, nyere irske og skotske numre.

De kom udover scenekanten og fik publikum med fra den første
strofe.

Blandt publikum var der flere, som har oplevet dette fantastiske band på festivaler i Skagen og Tønder.

Det var en god aften, men også en speciel aften for Vagn Clemmensen, som har haft ansvaret for de irske musik-arrangementer på Knivholt.

Vagn Clemmensen har valgt at stoppe som arrangør og overdrager alt det musiske til Mogens Nyeng Hansen, som i forvejen er "Vennernes" jazzmand.

Det er efterhånden en del år siden, at Vagn Clemmensen med succes begyndte som koncert-arrangør på Knivholt. Det var også Vagn Clemmensen, som købte et telt til over en million kroner. Meningen var, at det skulle bruges på Knivholt, men desværre kom det aldrig i brug der.

- Vi (Frederikshavn FOX, FIK og FfI Fodbold, red,) brugte det i forbindelse med Tordenskioldsdagene i Frederikshavn. Vita Ørn, som teltet hed, blev brugt til eksklusiv spisning for VIP-kunder, og i det telt tilbage i 2004 spillede Bregenborg Band, fortæller Mogens Nyeng Hansen.

Det vil sige, at sidste gang Vagn Clemmensens dyre telt blev brugt, var i forbindelse med Tordenskioldsdagene i 2004.

- Der kom så mange restriktioner, at det simpelthen
blev for kostbart at stille op. Så Bregenborg Band var det sidste band, som spillede i teltet, og de sluttede også Vagns karriere som succesrig arrangør af irsk musik på Knivholt, siger Mogens Nyeng Hansen.

Knivholts Venner forsætter med at arrangere irsk og jazz med mere. Allerede 22. oktober kommer Neanders Jazz Band på
besøg.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close