Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

SIND-formand glæder sig over støtte på 662.400 kr.

Formand Rikke Rugholt, SIND Frederikshavn: - Der er ingen tvivl om, at mange forældre og unge mennesker i Frederikshavn Kommune har brug for mere hjælp og ofte står magtesløse og alene med deres udfordringer i hverdagen.
Frederikshavn Kommune har fået bevilliget 662.400 kroner fra Det Obelske Familiefond til at fremme unges mentale sundhed. Projekt har til formål at kapacitetsopbygge hos forældre og fagprofessionelle, så de bliver i stand til bedre at understøtte unges mentale sundhed.

 

I projektet vil kommunen udvikle, afprøve og evaluere et fællesskabsunderstøttende forældrekursus samt et kompetenceudviklingsforløb for fagprofessionelle.

SIND's lokale formand, Rikke Rugholt, glæder sig over, at Det Obelske Familiefond har valgt at tilgodese Frederikshavn Kommune med fokus på de unges mentale sundhed.

- Der er ingen tvivl om, at mange forældre og unge mennesker i Frederikshavn Kommune har brug for mere hjælp og ofte står magtesløse og alene med deres udfordringer i hverdagen. At pengene også er målrettet de fagprofessionelle er kun kærkomment og en meget vigtig faktor i forhold til at målrette hjælpen til de unge og deres forældre, mener Rikke Rugholt.

Med afsæt i en forskningsbasseret tilgang til at fremme unges mentale sundhed gennem deres forældre er der etableret et samarbejde med Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet om relevante fondsansøgninger.

Der kommer nu til at pågå et udviklingsarbejde i samarbejde mellem interne fagcentre i kommunen samt Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet. Dette med henblik på at indfri kommissoriets mål om at bidrage til organisatorisk læring internt i Frederikshavn Kommune gerne sammen med forskningsinstitutioner.

 

BillederTilføj billede


FOTO: SIND

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close