Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.07.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Skab den rigtige stemning i hjemmet med lys

Det er velkendt for mange af os, at det helt rigtige lys er afgørende for, at der er den helt rigtige stemning i ethvert rum i hjemmet.

 

Artiklen er sponsoreret af lyskilderdirekte.dk

Du kan altså skabe stemning og sammenhæng i boligen, uanset hvilket rum du indretter. Dog er der nogle løsninger inden for lys, der fungerer bedre i nogle rum end andre i hjemmet.

Her kommer der derfor tre eksempler på, hvordan forskellige former for kilder af lys kan bruges til forskellige formål i hjemmet.

Det energieffektive og smarte valg
Led-spots er for mange mennesker det smarte valg i boligen. Med spots i loftet sikrer du et godt og afbalanceret lys i de rum, hvor de er placeret.

Uanset om der er tale om et indbygningsspot i køkkenet eller badeværelset, så får du et rigtig godt lys til de funktioner disse omtalte rum har.

Indbygningsspots findes i forskellige former, så hvis du er i tvivl, så er det en god ide at søge vejledning og råd hos nogle af de mange eksperter i lys, der findes rundt omkring i landet.

Lyset der har til formål at skabe hygge
Hvis du derimod har et mål om at skabe en hyggelig atmosfære i et rum, kan det være en ide at eksperimentere en smule. Her er de varme lyskilder især en god ide at placere, da det er med til at sikre stemningen i rummet, er god og at lyset ikke er for skarpt. Lyset skal her helst være en smule blødere og selvfølgelig ikke irritere øjet.

Søg råd og vejledning hos lyseksperterne
Netop for at træffe de helt rigtige valg kan det være en god ide at tage kontakt hos de fagfolk der ved en helt masse om forskellige former for lyskilder. Landet over står eksperter klar til at hjælpe dig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close