Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.09.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Skagen Gigt- og Rygcenter har vokseværk

Erik Høgh-Sørensen (DF): - Udvidelsen er nu blevet virkelighed. To ekstra værelser er i drift, og snart kommer der formentlig gang i et tredje værelse. Foto: M. Højer
Regionsrådsmedlem Erik Høgh-Sørensen (DF) har skrevet dette indlæg: En akutbil i Skagen året rundt var en af Dansk Folkepartis prioriteter, hvis vi overhovedet skulle gå med i Region Nordjyllands budgetaftale 2021, og det lykkedes! Det manglede i øvrigt bare.

 

Nu er der endnu flere gode nyheder på vej for skawboerne:

Som bekendt gik DF i 2019 imod strøtanker om at centralisere og lukke Skagen Gigt- og Rygcenter. Vi foreslog det modsatte, nemlig en serviceudvidelse, fordi Gigt- og Rygcentret tjener penge ved at tiltrække patienter fra hele landet.

Udvidelsen er nu blevet virkelighed. To ekstra værelser er i drift, og snart kommer der formentlig gang i et tredje værelse.

Desværre må vi med beklagelse melde, at DF's regionsgruppe i de seneste to år er blevet stemt ned i forbindelse med beslutninger, som ville have gavnet det allernordligste Jylland.

Vi modsatte os fra første færd, forgæves, at et flertal i Regionsrådet lukkede lægevagterne i Skagen, Brønderslev, Brovst og Farsø.

Ligeledes lykkedes det os ikke at få Regionsrådet til at anbefale, at den nye akutlægehelikopter skulle placeres i Sindal. Her kunne man med fordel have brugt den eksisterende flyveplads i stedet for at bygge en helt ny.

Sådan gik det ikke, og det blev desværre dyrt for skatteyderne. Men OK, sådan er demokratiet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: M Højer

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close