Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Skagen IK scorer fire mål for femte kamp i træk

Patrick Jacobsen blev matchvinder i det 87. minut, da Skagen IK's serie 3-hold fredag aften besejrede Tårs/Ugilt IF med 4-3 i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

Uden at spille op til sit bedste skabte Skagen IK masser af chancer mod bundholdet, som endda kom til Skagen med stribevis af afbud. Effektiviteten var dog for skagboernes vedkommende en by i Rusland, mens et par store fejl i Skagens forsvar blev straffet prompte af gæsterne.

Det havde været tyveri ved højlys dag, hvis de hvidblusede fra Tårs/Ugilt IF havde fået et et point på Sparekassen Vendsyssel Arena, men tre gange lykkedes det dem at udligne, og takket være en velspillende Johnny Meyer Jensen i målet holdt de stand til det 87. minut.

Jonathan Lyngø bragte Skagen IK foran i det 14. minut på et straffespark, som Patrick Jacobsen tilkæmpede sig efter en fin dribletur. Bare fem minutter senere snorksov hjemmeholdets forsvar, og keeper Marco Rasmussen havnede på mellemhånd. 1-1.

Det blev 2-1 efter 33 minutter. Fint forarbejde af Niklas Gajhede Damgaard og Jonathan Lyngø sørgede for, at bolden havnede for fødderne af en fri Patrick Jacobsen. Sikker scoring.

206 centimeter høje Jonathan Lyngø burde have øget føringen inden pausen, men han svigtede i et par tilfælde. Lyngø var hele tiden en evig trussel, hvorimod hans angrebsmakker, Kasper Lundholm, ikke gjorde meget væsen af sig.

Jonathan Lyngø fik chancen igen på straffespark (hånd på bolden) fem minutter inde i anden halvleg, men Johnny Mejer Jensen reddede.

Kort efter havde Skagen bolden i netmaskerne to gange, men dommer Anders W. Bruun annullerede begge scoringer for offside. Skagen IK var generelt utilfredse med dommeren i aften.

I stedet for mindst 5-1 til hjemmeholdet udlignede Tårs/Ugilt IF på et perlemål fra 20 meters afstand. Bare fire minutter senere - i det 62. minut - kom Skagen igen foran. Et fint indlæg fra Mathias Munk Nielsen strøg forbi fjerneste stolpe til Kasper Lundholm. Hans eneste aktion i kampen, som var værd at skrive om, snittede stolpen. Jonathan Lyngø fulgte chancen til dørs og scorede nemt til 3-2.

I det 76. minut kiksede det igen i Skagen-defensiven. En Tårs-spiller var pludselig fri, og han scorede fra kanten af straffesparksfeltet. Skagen IK har ikke Jyllands hurtigste midterforsvar.

Gæsterne havde en fin chance for at komme foran efter 81 minutter, men afslutningen strøg forbi mål. I stedet skete retfærdigheden fyldest, da Patrick Jacobsen driblede i feltet og afsluttede flot til venstre for målmand Johnny Meyer Jensen.

Det var anden gang i denne sæson, at Kanal Frederikshavn var i Skagen for at dække Ugens Kamp. Første gang scorede Jonathan Lyngø og Patrick Jacobsen også hver to mål. Denne gang kårede vi Patrick Jacobsen til Kampens Spiller, og han kunne dermed iklæde sig den sorte Man of the Match-trøje fra Diadora.

De tre point betyder, at Skagen IK rykker op på siden af Østervrå IF i toppen af Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close