Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Skagen Race i maj med 2.000 deltagere aflyst

Det er andet år i træk, at Skagen går glip af Skagen Race. I 2019 blæste arrangementet væk.
Den 25. udgave af Skagen Race er blevet flyttet på grund af corona-krisen.

 

Skagen Race afvikles hvert år i den forlængede Kristi Himmelfarts-weekend, som i år falder fra 21. til den 24. maj. Kapsejladsen er nu blevet flyttet til september. Med 250 deltagende både og 2000 sejlere er det en stor indtægtskilde i sæsonopstarten i Skagen, som restauranterne på havnen i nu må undvære.

Det gælder også hos Skagen Fiskerestaurant, som normalt omsætter for over en million kroner under Skagen Race.

- Det er helt klart en af de allerstørste weekender i Skagen foruden festivalen, så det er en weekend, hvor der kommer masser af folk - både dansker, svenskere og nordmænd. Det er en rigtig stor weekend for os, siger Jesper Winter, ejer af Skagen Fiskerestaurant, til TV2 Nord.

- Det er ærgerligt, men jeg har samtidig stor respekt for, at man tager sine forholdregler allerede nu, understreger Jesper Winter.

Det er andet år i træk, at Skagen "mister" Skagen Race. I 2019 blæste arrangementet væk. Kun et fåtal af deltagerne nåede til Skagen i den kraftige vind.

Bærum Seilforening, der er arrangør af Skagen Race, har planlagt, at 25 års jubilæet skal fejres med nye tiltag som blandt andet en stor beachvolley-turnering og Døds Challenge Skagen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Leif Jensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close