Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.10.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Skal du have en god skærm til videomøder?

Hvad skal en god skærmløsning til virksomhedens konferencerum kunne? I dag er der vidt forskellige features, skærme kan besidde, som gør dem enten mere brugervenlige eller giver skarpere billede og lyd. Opløsningen er selvfølgelig vigtig at have in mente – skal du for eksempel have en 4K-UHD-model med fænomenalt høj billedkvalitet grundet det høje antal pixels, eller er kravene til billedkvalitet lavere?

 

Artiklen er sponsoreret af All Office

Andre overvejelser gør sig også gældende, når du skal finde de rette skærme. Hvis det er muligt at skrive på skærmen enten ved at køre din finger over den eller bruge en speciel pen til formålet, så er nogle skærme bedre end andre til at give dig den naturlige skrivefornemmelse. Om interaktivitet på tværs af flere touchskærme tillades af sådan en skærm, kan du også have for øje ved skærmvalg.

Hvor nemt er det at få dokumenter op på skærmen?
Når du ønsker at dele dokumenter enten til et videomøde eller en plenumforsamling, kan det være relevant med muligheden for hurtigt at kunne sende scannede dokumenter fra printer til skærm, så der ikke er en masse spildtid under præsentation, forelæsninger eller interaktivt gruppesamarbejde, der går med at finde en bestemt planche, tekster eller andet materiale frem, så enhver kan se det.

Med de rette skærme forløber videomødet flydende
En skærms holdbarhed er også vigtig at have i tankerne, da store touchskærme er særligt udsatte for fysiske stød, der i større eller mindre grad kan påvirke deres funktion. Da den slags skærme både er dyre at købe og reparere, ønsker du naturligt nok allerede fra købet af at sikre dig, at skærmens modstandskraft over for stød og slag passer til det miljø, den bliver placeret i, så den ikke lider skade.

Den rette skærm til videokonferencer kan få alt til at forløbe flydende og øge deltageres entusiasme.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close