Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Skøjteløbere blev afkølet i sommervarmen

I uge 31 holder SOS Nord skøjtecamp igen.
Medlemmerne i Skøjte og Sportsforeninger Nord (SOS Nord) blev i den forgangne uge afkølet i sommervarmen.

 

SOS Nord havde lejet Iscenter Nord i hele uge 28, hvor der blev skøjtet, danset og styrketrænet i gode omgivelser og godt fællesskab. Der var løbere på alle niveauer. Helt fra lille Josefine Vejby på fire år, som allerede nu efter skøjtecampen har lært en masse nye skøjtetricks.

- I pauserne var der højt humør og en masse god mad, som gjorde, at de store løbere som Laura Dollerup på 19 år havde en masse energi til at træne de mange træninger og lege med de yngre løbere, da foreningen har et godt fællesskab og er sammen med alle hold og alle aldre, fortæller formand Rebekka Holm, SOS Nord.

Der var pres på isen, da de mange løbere skulle havde lavet deres programmer, da konkurrencerne starter tidligt for nogle løbere i denne sæson.

I uge 31 holder SOS Nord skøjtecamp igen.

- Om søndagen åbner vi dørene op for alle, som har lyst til at komme og prøve at skøjte. Vi har selvfølgelig rigtige kunstskøjter, som I kan låne. Vi har altid plads til nye løbere i alle aldre. Børn, teenagers og voksne er velkomne, oplyser Rebekka Holm.

Hun betegner uge 28 som en succes.

- Det var en uge med glade løbere, god ispleje af Iscenter Nords fantastiske medarbejdere, som altid står til rådighed med et stort smil på læberne. Vi håber på at gentage denne succes igen næste år, fastslår formanden.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close