Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.07.2022 | Af: Susanne Wennerwald

Skøjteløbere fra FSF har atter is under fødderne

Så blev det endelig uge 29, og traditionen tro holder Frederikshavn Skøjteforening sin Sommercamp i denne uge.

 

Der var meget stor spænding blandt FSF's løbere, der allerede for nogles vedkommende har fået lavet sine nye programmer, der skal finpudses og øves til den nye sæson.

I uge 29 har FSF også tradition for at invitere løbere fra andre skøjteklubber, og det har nogle løbere fra Aalborg Skøjteløberforening benyttet sig af.

- Det er altid så hyggeligt at få besøg fra andre løbere, der er nemlig mange venskaber på tværs af klubberne. FSF er så heldige at have mange dygtige hjælpetrænere, der altid er klar til at hjælpe vores løbere. I uge 29 har vi derfor Gabriella Østergaard, som til daglig bor og studerer i København, på besøg. Hun og vores cheftræner Kristin Hafthorsdottir står derfor for træningen ugen igennem, oplyser Susanne Wennerwald, formand for FSF.


Udover campen i uge 29 holder FSF også Sommercamp i uge 31. Denne camp er mere intensiv, idet der trænes to-tre gange om dagen på is, udover off-ice og dans. Derfor serveres der også denne uge frokost, frugt/snack og saft, da løberne bruger hele dagen i skøjtehallen.

Fredag og lørdag i samme uge er der også Minicamp, som er for løbere på skøjteskolen. I uge 31 har FSF hele sit hold af uddannede hjælpetrænere med på isen, når skøjteskolen træner.

Den nye skøjtesæson begynder 8. august. Skøjteskolens medlemmer har første træningsdage 10. august kl. 16.15 og lørdag 13. august kl. 10:45.

Grundet ishockey-VM for kvinder i uge 34-36 i Frederikshavn åbner FSF igen for optag af nye medlemmer onsdag 14. september.

 

BillederTilføj billede


FOTO: FSF

FOTO: FSF

FOTO: FSF

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close