Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Skøjteløbere fra Lendum, Sæby, Dybvad og Fr.havn

Der var en del bedsteforældre, der havde deres børnebørn med, og det var tydeligt, at det var en god kombination.
Skøjte og sports forening Nord tog i weekenden hul på sæsonen 2019/2020 i Iscenter Nord i Frederikshavn.


 

- Der var mange besøgende, som gerne ville prøve denne fantastiske sport, og der var højt humør i hallen. Vores trænere gjorde et fantastisk arbejde, og der var altid en hjælpetræner til at holde i hånden, og som kunne lære de nye lidt ekstra fif, oplyser Skøjte og sports forening Nord.

Der var besøgende fra Lendum, Sæby, Dybvad og Frederikshavn.

- Det er dejligt, at børn og unge gerne tager ind til Frederikshavn for at komme på is i vores glade forening. Der var en del bedsteforældre, der havde deres børnebørn med, og det var tydeligt, at det var en god kombination. Børnene trænede og havde det sjovt, mens bedsteforældrene tog en sludder på bænken og på den måde hyggede sig.

Der var flere forskellige aldersgrupper, der kom og prøvede - fra to år til voksne løbere. Men fælles for alle var, at de havde det sjovt på isen.

I år har foreningen fem års jubilæum, så der sker mange sjove ting i løbet af sæsonen. De to kommende weekender skal nogle af de større løbere ud til konkurrencer.

For første gang nogensinde kommer den store Funskate-konkurrence til Frederikshavn, hvor Skøjte og sports forening Nord er vært.

Det er en stor konkurrence med mange løbere og tilskuere, hvor man som helt ny også kan være med til at konkurrere.

Skøjte og sports forening Nord har også indledt et samarbejde med parasport og Frydenstrandskolen, som i denne uge har et helt hold, der kommer og fylder isen.

- Vi er en forening for alle, og det mener vi. Samtidig vil vi takke FIK, som flyttede en kamp, så vi kunne vores åbent hus-arrangement. Vi holder igen åbent hus på torsdag kl. 16.45-17.30. Alle er velkomne. Vi har altid to gratis prøvetimer, oplyser Skøjte og sports forening Nord

Klubben kan kontaktes på info@sosnord.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close