Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Slut med CoLearning - nyt navn til kursusafdeling

Frederikshavn Handelsskoles kursusafdeling skifter navn. CoLearning ændres fra i dag til "Kurser på Frederikshavn Handelsskole".

 

Direktør Brian Andersson fortæller, at navneskiftet skyldes, at man vil satse på efteruddannelse og opkvalificering i det lokale erhvervsliv i stærkere relation til Frederikshavn Handelsskole, der fungerer som et fælles navn for både ungdomsuddannelser og efteruddannelser.

- Vi ønsker, at vores afdelinger mere præcist afspejler, hvad vi tilbyder, og det tager vi nu konsekvensen af og skipper afdelingens eksisterende navn CoLearning. Vi vil være førende inden for opkvalificering og efteruddannelse i Frederikshavn og omegn, og vi ønsker at skabe et ensartet brand, der forbindes direkte til navnet Frederikshavn Handelsskole, som alle kan relatere til. Derfor skifter vi nu navn, så vi kan sætte endnu mere fokus på kursusafdelingen, siger Brian Andersson.

Det er ikke kun direktøren, som mener, at beslutningen er vigtig for Frederikshavn Handelsskole. Udviklingskonsulent Katrine Skaarup Andersen som netop har ansvaret for at udbyde og tilbyde kurser til virksomheder i det lokale erhvervsliv, mener, at navneskiftet har en afgørende betydning.

- Vi står fuldt ud ved CoLearnings værdier om at bibringe ny læring og viden til virksomheder. Og vi mener fortsat, at læring øger medarbejderes markedsværdi, forbedrer arbejdskvaliteten og skaber bedre resultater i de lokale virksomheder ved at omsætte viden og læring til handling. Men vi ønsker, at navnet i højere grad skal afspejle den organisation og fremtid, som vores kunder bliver en del af, forklarer Katrine Skaarup Andersen.

Allerede nu satser Frederikshavn Handelsskole på kurser, der både henvender sig til ledige, medarbejdere og ledere. Kurserne fremgår af hjemmesiden www.fhavnhs.dk.

Har I et konkret behov for opkvalificering, kan Katrine Skaarup Andersen kontaktes direkte på mail eller på telefon 2750 3910.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close