Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.05.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Socialudvalget burde skamme sig

Dan Eriksen fra Sæby har skrevet dette indlæg: Som ældre medborger i Frederikshavn Kommune kan man godt blive noget harm over at læse, at nu skal visse hjælpemidler betragtes som forbrugsgoder.


 

De ældre borgere skal for eksempel selv til at betale for at anskaffe en rollator og dermed give kommunen en besparelse på socialområdet.

En besparelse på en ½ million kroner i kommunens kæmpe budget, og regeringen har jo meldt ud flere gange, at der skulle tages hånd om de svage i samfundet. Det gælder åbenbart ikke i Frederikshavn Kommune. Socialudvalget burde skamme sig endnu engang at pålægge de svageste i kommunen en udgift mere.

Jeg forstår heller ikke,hvordan Ældrerådet kan støtte forslaget. Her er, hvad Ældrerådet besluttede på sit møde i maj: 


"Ældrerådet støtter Social-og Sundhedsdirektørens indstilling, men Ældrerådet ser dog med bekymring på den stigende egenbetaling for de ældre. Ældrerådet har bemærket, at udgiften til kørsel er af en betragtelig størrelse, hvorfor Ældrerådet i tilslutning til høringssvaret skal påpege muligheden for at finde yderligere besparelse på kørsel inden for hjælpemiddelområdet".

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close