Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.11.2010 | Af: Leif Jensen

Søndag 26. juni 2011: Marathon i Katsig Bakker

Der lægges ud med en prolog og derefter løbes syv runder af samme sløjfe på 5,9 km.
Leif Jensen har skrevet denne artikel: Katsig Bakker Løbet bliver for femte gang afviklet til sommer. Men som noget helt nyt, bliver der denne gang mulighed for at prøve kræfter med den klassiske marathon-distance i det kuperede skovterræn.

 

Arrangør Jens Buhl Christensen fortæller, at det sikkert bliver eneste gang, denne mulighed byder sig. Det skal være lidt unikt med denne udfordring. Tilmeldingerne strømmer allerede ind. Løbet afvikles efter det såkaldte Cannonball-princip, dvs. billigt, enkelt og simpelt. Der lægges ud med en prolog og derefter løbes syv runder af samme sløjfe på 5,9 km.

Der er kun få personer om løbet og det helt overordnede mål er at arrangere et løb, der netop er simpelt og enkelt med en lav deltagerpris. Løbet henvender sig til alle, der søger en løbemæssig oplevelse udover det sædvanlige og som nyder at bevæge sig i naturen med høj puls.

Katsig Bakker Løbet har fra starten i 2007 været én stor succes, og det er efter et særligt ønske fra nogle af de tidligere deltagere, at man nu udvider distancen. Men udover marathon-udfordringen er der også mulighed for noget mindre kilometertal.

Katsig Bakker Løbet 2011 afvikles søndag 26. juni med start i de tidlige morgentimer. Mon ikke sneen er væk til den tid…

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jonas Nordberg

FOTO: Jonas Nordberg

FOTO: Jonas Nordberg

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close