Gå til hoved-indhold
18. juni 2024 - kl. 00.06

Sogne- og ungdomspræst i Frederikshavn Kirke stopper

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Efter mindre end to år på posten stopper Johannes Ernstsen som sogne- og ungdomspræst i Frederikshavn Kirke. Han holder afskedsgudstjeneste på søndag 23. juni kl. 10.00.

Johannes Ernstsen er udnævnt til sognepræst i Hjallerup, og det betyder, at han siger farvel til Frederikshavn Kirke, hvor han blev ansat 1. oktober 2022. Inden han kom til Frederikshavn var han sognepræst i Vester Hassing Kirke.

- Jeg har været glad for at være sogne- og ungdomspræst i Frederikshavn, og det har været hjerteblod for mig at arbejde med at lade fornyelse og tradition mødes, så kirkens form og udtryk følger med tiden, og evangeliet på den måde bliver tilgængeligt på tværs af generationerne, skriver Johannes Ernstsen på Frederikshavn Kirkes Facebook-side.

Han fremhæver, at det har været stort for ham at holde uMesse og Natkirke, samarbejde med uddannelsesinstitutioner og ikke mindst at holde den rytmiske konfirmation i foråret.

- Der har også været mange gode snakke på mit kontor i Tordenskjoldsgade. Det har været et privilegium at døbe jeres børn, konfirmere jeres unge og begrave jeres døde – og ikke mindst at fejre gudstjeneste sammen med jer, fastslår Johannes Ernstsen.

Han håber nu på et stort fremmøde til søndagens afskedsgudstjeneste, hvor der efterfølgende er reception. Alle er velkomne.

Inden han blev præst, arbejdede Johannes Ernstsen blandt andet 12 år som lektor i musik og kemi på Dronninglund Gymnasium.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...