Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.03.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Sommerhus ved Ålbæk brændt ned til jorden

Sommerhuset på Mågevej er udbrændt. Foto: Per Frank Paulsen, TV2 Nord
Nordjyllands Beredskab rykkede klokken 07.40 ud til et sommerhus på Mågevej i Klitlund nord for Ålbæk, der var fuldstændig overtændt, da beredskabet kom frem.

 

- Vi må kalde forstærkning fra både station Ålbæk og Frederikshavn, da sommerhuset var helt overtændt, da vi lander, forklarer indsatsleder Bo Isaksen til TV2 Nord og tilføjer, at man går omkring 12 mand på stedet og arbejder.

Der var ingen i sommerhuset, og det vides ikke med sikkerhed, hvem der anmeldte det til beredskabet. Dog modtog man hele tre anmeldelser i streg.

- Det brændte meget, og det er der nok flere, der har opdaget. Ejerne var ikke i sommerhuset, men de fik besked og er ankommet nu. De er umiddelbart ved godt mod, men det er selvfølgelig aldrig sjovt at se sit sommerhus i en meters højde og helt udbrændt, udtaler indsatslederen til TV2 Nord.

Årsagen til branden er uvis, og derfor skal både politi og skadeservice på adressen.

Sommerhuset står ikke til at redde, og beredskabet kommer derfor ikke fra stedet lige foreløbigt.

- Vi er i gang med efterforskningen, og vi har en tankvogn, som kører med pendulfart mellem adressen og Ålbæk efter vand, lyder det fra Bo Isaksen, der også fortæller, at man ikke kommer fra adressen før om cirka fire timer.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Per Frank Paulsen, TV2 Nord

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close