Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.07.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Sommerklubtur til Gamborg Fjord på Fyn

Se flere fotos under artiklen.
Frederikshavn Havkajakklubs femte klubtur gik til Fyn, hor deltagerne skulle udforske Gamborg Fjord og Lillebælt lidt nærmere. Turen var fra torsdag 8. juli til søndag 11. juli.

 

Torsdag eftermiddag installerede frederikshavnerne sig på Ronæs Strand Camping i deres medbragte telte, og fredag morgen gik turen rundt i Gamborg Fjord fra campingpladsen med afstikker ind til Svinø Bådelaug, hvor formiddagskaffen blev indtaget.

Frokosten blev nydt ved Middelfart Marina, hvorefter deltagerne roede lidt ned i Fænø Sund, inden de stak over til Fænø og roede tilbage til campingpladsen. Alt i alt en rotur på 25 kilometer i rigtigt godt vejr.

Lørdag blev kajakkerne placeret på taget af bilerne og kørt over til den gamle Lillebæltsbro, hvor kajakkerne blev sat i vandet. Herfra gik turen ned forbi Skærbæk-værket og Skærbæk, over til og rundt om Kidholmene og tilbage til Skærbæk til eftermiddagskaffen. Herfra roede deltagerne tilbage imod Lillebæltsbroen, krydsede over til Galsklint og op langs Gals Klint, inden de krydsede Lillebælt endnu engang. Det blev til en tur på 19 kilometer.

- I Lillebælt er der altid strøm og mange både, hvorfor man lige skal kigge sig for en ekstra gang i forbindelse med, at man krydser bæltet, og med to større kryds samme dag fik vi stillet vores behov for kryds denne dag, fortæller formand Hans Christian Højslet.

I Lillebælt er der mange marsvin, og såvel fredag som lørdag så roerne fra Frederikshavn Havkajakklub en hel del af dem, når de på deres majestætiske og rolige måde dukkede op af vandet og svømmede videre.

Søndag blev der også tid til lidt sightseeing inde i Middelfart, inden turen gik hjemover til Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close