Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.07.2022 | Af: Michael Frederiksen

Sommershopping med åbne butikker til kl. 21.00

På fredag 29. juli holder butikkerne i Frederikshavn åbent til kl. 21.00. Overskriften er "Sommershopping" med temaet "Challenge", som er valgt, fordi Frederikshavn Golfklub fra 11.-14. august er vært for "Frederikshavn Challenge presented by Hessel 2022", hvor 156 professionelle golfspillere kæmper om 1,9 millioner kroner.

 

Hele dagen byder midtbyen på ekstra oplevelser og konkurrencer.

- Vi har valgt det overordnede tema "Challenge", for alle kan godt lide en udfordring/konkurrence, specielt hvis der er noget på højkant - enten æren eller præmier. På fredag vil der være mulighed for at vinde præmier i nogle af konkurrencerne, og vi glæder os til at se byens gæster og lokale borgere til en hyggelig handelsdag i Frederikshavn, fortæller handelschef i FREDERIK, Dan Kobberup.

Gæsterne kan især glæde sig til en del livemusik.

Jeppe Hydén spiller på Samlingsscenen ved Jerry's kl. 15.30-17.30. Singer-songwriteren fra Frederikshavn har en dejlig energi og er god til at inddrage publikum i sin optræden, som byder på en skøn blanding af Indie

& Pop.

På samme scene spiller Anne Møller Trio velfortolkede kendte numre i halvakustiske versioner fra kl. 19.00-21.00. Oplev musik af blandt andre Fleetwood Mac, Dolly Parton og Bon Iver.

På Skibet ved Café Stæhr spiller Simon Bang fra kl. 18.00-20.00. Han er singer-songwriter med stort fokus på et teknisk guitarspil, god melodi, akkordrundgang, dynamik og perkussion - samtidig med en velkonstrueret og gribende vokal.

Dylan Duo underholder på midtbyens torvepladser fra kl. 16.00-21.00. Gademusikanterne er kendt fra den gamle by i Aarhus med et enormt repertoire af kendte sange, blandt andet Kim Larsen, TV-2, Gnags, Beatles, Johnny Cash og Bob Dylan.

Frederikshavn Golfklub står på Fisketorvet fra kl. 16.00-21.00, hvor de fortæller om den professionelle turnering, ligesom der er konkurrencer for både store og små.

På Værkergrunden foran PaladsTeatret indvies de fire kunstværker, som Agnete Brittasius har lavet om Frederikshavn. Det er kl. 16.00. Bagefter er der mulighed for at komme op og se lejlighederne på Værkergrunden. Repræsentanter fra Calundan og Trigon vil være tilstede.

Sommershopping byder også på dans. Der er linedance på Kirkepladsen fra kl. 17.00-17.30, og på Stentorvet ved Timing er der fra kl. 18.00-19.30 swing og rock’n roll.

Der er antik- og loppemarked i Havnegade, Søndergade og på Fisketorvet i hjertet af gågaden. 10-15 private kræmmere sælger antikviteter, retro-produkter,drivtømmer, glaskunst, husflid, småmøbler, frimærker, hobbyartikler og "lopper" af god kvalitet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close