Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.12.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Spar penge på dit forbrug med ny varmekilde

Du kan ikke undgå, at du hvert år skal betale vand, varme, el med mere. Til gengæld kan du sagtens gøre noget for at nedsætte dit forbrug, så dine regninger bliver mindre.

 

Det handler blot om at lave nogle ændringer og forbedringer hist og her. Du kan f.eks. starte med at forsøge at nedsætte dit varmeforbrug ved at skifte til et mere energivenligt varmesystem.

Hvis du har et olie-, gas eller pillefyr, kan du spare mange penge ved f.eks. at skifte til et jordvarmeanlæg. Et jordvarmeanlæg bruger jordens naturlige energi til at producere varme til din bolig. Det er derfor en både billigere og mere miljøvenlig løsning end et olie-, gas eller pillefyr.

Det er derudover en lettere løsning, fordi du ikke skal sørge for at fylde noget på dit fyr jævnligt. Et jordvarmeanlæg kører helt af sig selv, så du ikke skal sørge for noget.

Jordvarmeanlæg kommer i mange forskellige priser. Det kommer nemlig helt an på, hvor stor din bolig er, hvor stort et varmeforbrug du har, og hvilket leverandør du vælger. Dog skal du altid sammenligne tilbud på jordvarme, når du skal på jagt efter det helt rette anlæg.

En varmepumpe er ligesom et jordvarmeanlæg en billigere og mere miljøvenlig løsning end et fyr. En varmepumpe er en investering, da den ikke er billig i installationsomkostninger, men til gengæld sparer dig for penge fremover. Når du skifter til en varmepumpe, kan du opnå store besparelser på dit varmeforbrug, fordi den producerer langt mere energi, end den selv forbruger.

Både en varmepumpe og et jordvarmeanlæg udleder mindre CO2 end et fyr, hvilket gør dem til mere miljøvenlige løsninger. Det er derfor begge gode valg, hvis du forsøger at gøre din bolig mere bæredygtig og miljøvenlig.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close