Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.12.2020 | Af: Michael Frederiksen

Spil golf på de lækreste baner i Arena Nord

Fra venstre ses de professionelle golftrænere Claes Mortensen og Phillip Larsen samt direktør Per Malmberg, Arena Nord.
Arena Nord har i samarbejde med proshoppen i Frederikshavn Golfklub etableret en trackman-simulator i caféområdet.

 

Det betyder, at du fra onsdag 2. december kan spille golf på de bedste baner i verden i Arena Nord - endda i en behagelig temperatur og afslappende atmosfære. Det er muligt allerede nu at booke din tid.

Trackman-simulator 2 er den nyeste teknologi indenfor simulator-golf.

- Som Trackman siger: "It's not like the game, it’s the game". Simulatoren er super realistisk med hensyn til udførelsen af alle slag - både chip, bunker, drives og putting, siger direktør Per Malmberg, Arena Nord, som selv er passioneret golfspiller.

Phillip Larsen, indehaver af Frederikshavn Proshop, og Per Malmberg er glade og spændte på at præsentere det bedste indenfor simulator-golf, og de regner med, at det bliver noget af et tilløbsstykke.

Booking af simulatoren kræver et golf-id, og den kan bookes over Golfbox, ligesom man booker tid til almindelig golf. Gå ind på golfbox.dk, vælg Frederikshavn Golfklub og vælg banen simulatorgolf. Du skal minimum booke to timer ad gangen.

Når du spiller golf i simulatoren, skal du medbringe dit eget udstyr og spille med nye bolde, således der ikke kommer mærker på lærredet, som du slår ind i.

Trackman-simulatoren vil være åben for alle, som har lyst, men det kræver altså, at du er medlem af en golfklub for at kunne booke tid.

Alle hverdage fra kl. 8.00-18.00 er prisen 300 kroner for to timer. Om aftenen er der kun ét tid, og her koster de fire timer 800 kroner. Fire spillere bruger typisk fire timer på at spille 18 huller.

I weekenden er simulatoren som udgangspunkt åben fra kl. 8.00-18.00. Her kan man hele dagen booke to timer ad gangen, og det koster 400 kroner for to timer.

Det er ligegyldigt, om man er en eller fire personer i den bookede tid. Prisen er den samme.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close