Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

Spillerne har stor respekt for Frederikshavns bane

- Banen er dejlig med smalle fairways og tyk rough. Nøglen er at blive på fairway, siger østrigeren Niklas Regner.
Torsdag kl. 7.30 slår de første golfspillere ud i "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL", og det er tydeligt, at de 156 spillere fra 25 nationer har stor respekt for Frederikshavns vanskelige bane.

 

- Der er out of bounds mange steder på banen. Hvis jeg drejer hovedet til venstre, er der out of bounds, og det er der også, hvis jeg kigger til højre, udtaler Jeong Weon Ko fra Frankrig i en video fra banen i Lerbæk til Challenge Tour's hjemmeside.

- Banen er dejlig med smalle fairways og tyk rough. Nøglen er at blive på fairway. Lykkes det, venter der en del birdiechancer, vurderer østrigeren Niklas Regner.

- Det er en svær bane. Der er mange huller, hvor man ikke rigtigt ved, hvor man skal slå den hen. Det er en god udfordring, især fra tee, siger danskeren Nicolai Kristensen til Challenge Tour's hjemmeside.

De seneste fire Challenge Tour-turneringer er vundet i flotte scores - 26, 20, 19 og 17 slag under par (altså bedre end idealscoren). Danskeren Lasse Jensen, der tirsdag vandt Palmestranden Sand Shoot-Out, forventer, at seks slag under par er nok til at vinde i Frederikshavn.

- Det er en rigtig god og krævende golfbane, som er teknisk meget udfordrende. Du skal virkelig spille god golf fra a til b. Du skal have styr på alle dine transportslag. Jeg slog ikke så mange drivere sidste gang, jeg spillede her. Det er mere en bane, hvor du skal placere dig og kunne skrue bolden begge veje for at komme rundt om træerne, siger Lasse Jensen til Kanal Frederikshavn.

Følg livescore her. Første hold begynder kl. 7.30, og sidste hold slår ud kl. 14.10.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Challenge Tour

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close