Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Sportslig koordinator i FfI cheftræner i EH Aalborg

Morten Frandsen Holmen - sportslig koordinator i FfI Håndbold - træder øjeblikkeligt til som cheftræner for EH Aalborg. Hans mission er at sikre klubben endnu en sæson i HTH Ligaen.

 

Morten Frandsen Holmen fortsætter sit nuværende job i FfI Håndbold, der ifølge en pressemeddelelse fra EH Aalborg har udvist stor forståelse for hans engagement i EH Aalborg, der p.t. ligger på sidstepladsen i landets bedste række - og dermed direkte nedrykning.

Vendsyssel Håndbold, der spiller på FfI Håndbolds licens, ligger aktuelt til direkte oprykning til HTH Ligaen. Set i det lys vil nogen sikkert mene, at det er bemærkelsesværdigt, at FfI Håndbold nu rækker konkurrenten i Aalborg i en hjælpende hånd.

I pressemeddelelsen oplyser EH Aalborg, at klubben har rokeret i den sportslige sektor for at sikre et nødvendigt fokus på en reorganisering af EH Aalborg nu og i fremtiden.

- Begge elementer kræver 100 procent fokus, og derfor har vi delt rollerne op således, at Morten Secher i fremtiden skal rette sit fokus 100 procent på det organisatoriske arbejde og processen med at udvikle os på den front. For at styrke det sportslige setup har vi ansat Morten Holmen, der overtager det overordnede ansvar resten af sæsonen, oplyser EH Aalborg.

Der mangler seks runder i grundspillet. EH Aalborg er blot noteret for fem point, men er dog kun ét point fra Skanderborg. Kun ét hold rykker direkte ned.

Kommer EH Aalborg forbi Skanderborg, er det sandsynligt, at aalborgenserne skal spille kvalifikationskampe mod nr. to eller tre i 1. division. Det kunne blive Vendsyssel Håndbold. I givet fald skal FfI Håndbolds sportslige koordinator forsøge at gøre livet surt for Vendsyssel Håndbold, som altså spiller på FfI's licens.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close