Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Spraydåse formentlig skyld i eksplosion

Nordjyllands Politi skal i de kommende dage forsøge at klarlægge årsagen til den kraftige eksplosion, som onsdag aften cirka kl. 21.15 fandt sted i en lejlighed på anden sal på Provst Dreslers Vej i Frederikshavn.

 

Politiet arbejder med en teori om, at det var en spraydåse med frisk luft, som ved et uheld stod for tæt på en varmekilde. Til sidst blev trykket for stort, hvorved der skete en kraftig eksplosion.

Vinduer i begge sider af lejligheden blev trykket ud ved eksplosionen. Set i det lys må det siges, at være særdeles heldigt, at en 26-årig kvinde, som befandt sig i køkkenet, slap uskadt fra eksplosionen.

Kvinden var alene i lejligheden. Hendes mand var på arbejde.

- Det er helt surrealistisk, at hun kan slippe uskadt. Vinduerne var jo blæst ud, men samtidig kunne man se en Ikea-reol stå lige ved siden af vinduesåbningen uberørt af eksplosionen. Det er virkelig en speciel situation, sagde indsatsleder Thomas Dybro, Nordjyllands Beredskab, i aftes til TV2 Nord.

Samtlige vinduer blæste ud, i nogle tilfælde med vinduesrammen, andre hang delvis i karmen. Der var ingen ild, da brandfolkene efter kort tid nåede frem, så de kunne koncentrere sig om at hjælpe med den umiddelbare oprydning.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close