Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Stig Tøfting og co. vandt 6-0 over Bangsbo Freja

- Det har været en fantastisk aften med næsten 1000 mennesker. Tak til DBU, tak til alle vores frivillige og ikke mindst tak til vores sponsorer, sagde formand Almina Nikontovic efter fredagens vellykkede arrangement, hvor opvisningskampen mellem Bangsbo Freja og Old Boys-landsholdet var trækplastret.

 

I det mest vidunderlige sommervejr var der ingen tvivl om det sportslige udfald. Trods to sene afbud fra Martin Jørgensen og Allan Gaarde dominerede Stig Tøfting og co. fra første minut. Kampen endte 6-0 til Old Boys-landsholdet, og det var billigt sluppet for hjemmeholdet, som var yderst sjældne gæster på modstandernes banehalvdel.

Landsholdet førte dog kun med 1-0 i pausen. Keld Hansen stod stærkt i Bangsbo-målet og diskede op med flere fine redninger i første halvleg, blandt andet da den tidligere FfI'er Søren Frederiksen stod helt fri i målfeltet

I begyndelse af anden halvleg gik det dog stærkt. Landsholdet nettede fire gange på syv minutter. Kasper Risgaard og Søren Frederiksen scorede hver to mål i 6-0-sejren.

- Det var en dejlig kamp og fantastisk at se så mange mennesker herude. Et stort tillykke til Bangsbo Freja med deres 90-års jubilæum, sagde Søren Frederiksen.

Bagefter samledes spillere, sponsorer med flere i et stort telt til fællesspisning, hvor Stig Tøfting tog ordet og imponerende voldsomt. Han var som en anden Jan Gintberg og ramte fint balancen, når det handler om, hvad man kan tillade sig. Stig Tøfting havde blandt andet store roser til borgmester Birgit S. Hansen.

- Du er flot, fræk og lækker. Vi vil gerne have dig til Aarhus. Så sender vi Jacob Bundsgaard (borgmester i Aarhus Kommune, red.) til Frederikshavn, grinte Stig Tøfting.

Han omtalte også stadionspeaker John Christensen som Frederikshavns svar på Niels Hausgaard med tanke på de anekdoter, som fulgte med præsentationen af flere af landsholdsspillerne.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close