Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.07.2022 | Af: Michael Frederiksen

Stjal bil i Skagen - anholdt efter kun seks minutter

Weekenden bød blandt andet på flere spritbilister i Frederikshavn Kommune og et enkelt indbrud.


 

Vi lægger ud med sidstnævnte. Kloakmester og entreprenør Jørn Lyth Skagen A/S havde i perioden fra fredag kl. 17.30 til 23.00 indbrud på Håndværkervej i Skagen.

Der blev knust en rude i bagdøren, hvorefter tyvene forsynede sig med et nivelleringsapparat, en jordloppe, en betonsav, en nedbrydningshammer og en kasse øl (Royal Classic).

Har du bemærket noget ved Jørn Lyth Skagen A/S på Håndværkervej 11 i Skagen, må du gerne ringe til politiet på 1-1-4.

Lørdag kl. 22.42 modtog politiet en anmeldelse om, at en bil var blevet stjålet i den sydlige del af Skagen. Tyven havde nemt spil, for nøglerne sad i bilen.

En patrulje var lige i nærheden, og allerede kl. 22.48 blev en 32-årig mand fra Aarhus anholdt. Han er nu sigtet for brugstyveri samt sprit- og narkokørsel.

Søndag eftermiddag stoppede politiet en 66-årig kvinde i den sydlige del af Skagen. Hun blev bedt om at puste i politiets alkometer, og det viste, at hun kørte spritkørsel.

Det samme var tilfældet, da politiet natten til mandag stoppede en 25-årig kvinde fra Odense. Hun havde også drukket for meget til at køre bil på lovlig vis.

Weekendens første spritbilist blev standset natten til lørdag i Sæby. Det var en 20-årig mand fra en oplandsby syd for Sæby, der sad bag rattet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close