Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Stjal for over 100.000 kroner fra nyt sommerhus

Der blev stjålet værdier for over 100.000 kroner, da tyve brød ind i et sommerhus, som er under opførelse. Døgnrapporten fortæller også om et par indbrud på Solsbækvej og en narkobilist.

 

I perioden fra torsdag kl. 15.00 til fredag kl. 7.00 lykkedes det tyve at stjæle varer for over 100.000 kroner, da de brød ind i et sommerhus under opførelsen på Ålbækvej, tæt på Bunken.

En cylinderlås blev udboret, hvorefter tyvene forsynede sig med en del både el- og håndværktøj. De stjal endvidere et indbygningstoilet og en brændeovn med skorsten.

Har du bemærket måske en varebil eller stor trailer i området ved Ålbækvej torsdag aften eller nat, hører politiet gerne fra dig på 1-1-4.

Fra lørdag kl. 20.00 til søndag kl. 16.00 var der indbrud i en garage på Solsbækvej i Sæby. Gerningsmanden knuste også ruden til en bil i garagen. Der er stjålet en GPS, en elektrisk parkeringsskive, to kikkerter, en telefonoplader, en motorsav og en boremaskine.

Fonden Børnenes Kontor i Aalborg har en feriekoloni, Lille Strandhave, ligeledes på Solsbækvej. Den har for anden gang på relativ kort tid haft indbrud.

Der er knust en rude i perioden fra fredag kl. 14.00 til lørdag kl. 12.00. Der er stjålet et tv, og rod flere steder i bygningen indikerer, at der har været tyve i feriekolonien.

Natten til mandag anholdt politiet en narkobilist i Søndergade i Frederikshavn. Det drejede sig om en 29-årig mand fra Hirtshals, som heller ikke var i stand til at fremvise et kørekort.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close