Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Støtter Knæk Cancer med 10 kroner pr. kuvert

I næste uge er der Knæk Cancer-uge, og i den anledning har Anne-Mad i Frederikshavn besluttet at donere 10 kroner pr. kuvert til Kræftens Bekæmpelse.

 

- Kræft er en frygtelig sygdom, som rammer hver tredje dansker, og det er alt for mange. Desuden bliver endnu flere berørt af den, når man tæller pårørende og familier med i ligningen. Derfor har jeg besluttet, at jeg vil give 10 kroner pr. kuvert leveret i uge 43 til Kræftens Bekæmpelse. Der er mit lille bidrag til forskningen, siger indehaver af Anne-Mad, Caroline Jørgensen.

Det vil sige, at hvis man for eksempel køber 10 kuverter, har man i det selskab bidraget med 100 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Anne-Mad er også klar til at modtage bestillinger på sin julemenu. Den består i år blandt andet af den klassiske marinerede sild med ægge-karry creme, flæsk og æble a la 2021, lun leverpostej, medister og frikadeller, saltet skinke med farinovertræk og små bagte kartofler med appelsinsauce, julesalat med spændende ingredienser samt kirsebær-cheesecake.

I den forbindelse kan man vinde et gavekort til Anne-Mad på 1.000 ved at deltage i konkurrence senere på Kanal Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close