Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

Stolt og rørt Jan Michael Madsen blev hyldet

Se flere fotos under artiklen. Foto: Kim Oluf Hansen
Byfondens 25 års jubilæum blev i aftes fejret med maner. Først var der havnerundtur med Jan Michael Madsen som guide, og kl. 18.00 blev værket "Når der bli'r mørkt" afsløret. Det er det 36. værk i Poesiparken.

 

Jan Michael Madsen har skrevet teksten i forbindelse med Frederikshavns 200-års købstadsjubilæum i 2018, og Linda Suhr har taget det stemningsfyldte billede, der passer til teksten.

Byfondens formand, borgmester Birgit S. Hansen, indviede værket, hvor en stolt og rørt Jan Michael Madsen blev hyldet - og samtidig var der stor tak til Frederikshavn Havn og Mikkel Seedorff Sørensen for at sponsere værket.

De 60 fremmødte blev efterfølgende inviteret indenfor til jægergryde og repræsentantskabsmøde. Birgit S. Hansen gav et tilbageblik over Byfondens 25 år og kom ind på, hvad Byfonden har bidraget til i forhold til bymiljøet.

Efterfølgende fortalte Mikkel Seedorf Sørensen om havnens udvikling, og til sidst var der underholdning. Jan Michael Madsen gav et par numre afsluttende med netop sangen "Når der bli'r mørkt".

Til sidst overtog Louis Jakoby scenen. Han er en kendt visesanger fra Norge og har været idémand og drivkraft i Larviks poesipark. Der var stor applaus til begge.

Poesiparkens Venner i Larvik havde sendt et delegation til Frederikshavn i anledning af Byfondens jubilæum.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kim Oluf Hansen

FOTO: Kim Oluf Hansen

FOTO: Kim Oluf Hansen

FOTO: Kim Oluf Hansen

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close