Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.11.2022 | Af: Martin Nielsen

Storsejr til FfI over topholdet Hjallerup

FfI besejrede Hjallerup med ni mål i Syvstenhallen. Foto: Martin Nielsen
Det var ikke, fordi Hjallerup IF spillede en dårlig kamp, tværtimod, så var FfI Håndbold bare så meget bedre, at Hjallerup aldrig rigtigt havde en chance i 3. divisionsopgøret i Syvstenhallen.

 

Topkampen i 3. division blev aldrig den spændende affære, den var tiltænkt, hvilket slutresultatet på 32-23 til FfI også antyder.

Hjallerup IF kom til Syvsten med en del sejre på kontoen, masser af selvtillid, men deres angrebsspil blev hurtigt kvalt af FfIs konsekvente og fysisk stærke forsvar. Især Mette Kjærsgaard og Nataline Olsen havde en stor andel i forsvarets succes på dagen.

Det var dog en stor holdindsats, der skabte sejren. Alle spillede op til deres bedste. Gnisten på banen var elektrisk, og det var der brug for, da FfI kun havde en markspiller og en keeper på udskiftningsbænken.

Bagspiller Anja Kristensen og stregspiller Christina Mellergaard antændte et sandt fyrværkeri i angrebsspillet, som aldrig blev slukket. Hjallerup forsøgte alle kneb i bogen for at dæmme op for FfI's dødbringende angrebsspil, men når de løste et problem, opstod et andet og et tredje.

Murphys lov røg på porten, for alt gik godt. Godt målmandsspil, godt forsvar, voldsomt angreb og stærke beslutninger fra bænken. Efter et-måls nederlaget i Aalborg HK for en uge siden, var det befriende for FfI Håndbold at spille så flot en kamp mod en stærk modstander.

Næste kamp er på udebane torsdag 24 november mod HF Mors, som i går erobrede sæsonens første sejr.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close