Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.12.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Studiebolig i København? Få gode tips her

København er fyldt med liv og glade dage. Det er Danmarks centrum, hvilket selvfølgelig gør, at der er rift om boligerne. Der findes heldigvis også lejeboliger til dig, hvis du bare leder lidt.

 

1. august er den største flyttedag på året, og den er specielt travl i København. Der er flere og flere studerende, der gerne vil have fat i en bolig i København. Samtidig bor der også en masse mennesker, der er forbi deres studietid. Kort sagt er der flere og flere, der vil have en lejebolig i København, men boligmarkedet har svært ved at følge med.

Det pressede københavnske boligmarked kan betyde, at du ikke kan få lige den lejlighed, du har drømt om. Du kan være nødt til at gå på kompromis nogle steder, hvis du vil bo i København. Det kan være på prisen, beliggenheden, kvaliteten eller størrelsen.

Kvadratmeterprisen falder, når du rykker væk fra centrum, så du vil ofte kunne få mere for pengene ved at rykke lidt væk.

Hvis det er centrum og dets pulserende liv, der trækker i dig, kan du blive nødt til at betale mere, end hvad SU’en strækker til. Det betyder, at du enten skal tage SU-lån eller finde dig et studiejob.

Alsidige studiejobs
Hovedstaden er centrum for en masse virksomheder. Det betyder, at der er rigtig mange forskellige studiejobs, du kan få. Ligesom med boligerne er der også rift om studiejobs, og derfor bliver dem med de bedste erfaringer hyret.

Hvis du ikke er helt skræmt væk endnu, skal du glæde dig til en by, hvor man kan få jobs som meget andet end barista, butiksassistent og rengøringsdame. Du kan blive alt fra piccoline på de store kontorer til medhjælper i en smørrebrødsbutik til studentermedhjælper hos alverdens firmaer. Du skal bare vise, at du er bedst.

Artiklen er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close